Csillagjegyek

Tuti szerdai horoszkóp előrelátóknak! – A Kos lehet vakmerő, a Bika merengőben adja elő, az Ikreknek “kisüt a nap”…..

Ez a 6 csillagjegy jól figyeljen, mert az égiek most felkavarjá az állóvizet!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ugyan még a keddet tapossuk, de nem árt tudni, mire számíthatunk szerdán! Könnyebb úgy alakítani a holnapi tennivalókat, dönteni valókat, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a csillagok állása alapján milyen tulajdonságunk lesz erősebb és melyeket jó, ha nem bolygatunk. Megpróbálunk segíteni a horoszkóp útmutatásai alapján!

Kos

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat.
Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia. Fordítsa most a figyelmét az élet kellemesebb dolgaira.

…addig is a kedd hátralévő részében….

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Bika

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja. Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.

…addig is a kedd hátralévő részében….

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s főzéskor is rendkívül körültekintően járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos…

Ikrek

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét.

…addig is a kedd hátralévő részében….

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendőire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés időpontban önre törő figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Rák

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni. Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő.

…addig is a kedd hátralévő részében….

Legyen ma nagyon körültekintő abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekről van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyőződései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Másra is kíváncsi lennél? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!