Tüttő Kata: azért ez csodálatos! – A kormány lesz@rlak-kommunikációja

Az alábbi történetből is látszik, hogy a kormány kommunikátorai úgy érzik, hogy nem kell foglalkozni azzal, hogy mit tesznek közzé, mert az elfásult, rengeteg személyes problémába belefáradt “nép” már oda sem figyel az anomáliákra. Aki hisz a Fideszben, annak minden úgy jó, ahogy mondják, akik kritikusak, legfeljebb halkan puffognak, de azt a bizonyos vörös vonalat egyelőre legalábbis nem lépi át semmi.

Pedig háborogni való van doszt!

Pénteken például kiderült, hogy egy cég, aminek finoman szólva is “érdekes” a háttere, milliárdokat keres azon, hogy a Kínából beszerzett vakcina “átfut rajtuk”. Meg sem rezdült a “nép-arcizom”, mindenki tette a dolgát és bele sem gondolt abba, hogy az életével játszanak a Karmelitában. Ehhez képest nevetségesen kicsi az, amire Tüttő Kata főpolgármester-helyettes hívta fel közösségi oldalán a figyelmet, de annál is jellemzőbb a kormánypropagandistákra.

Egy kis matek Dévényi István oldaláról a fenti alátámasztására

Hogy érezzük a nagyságrendet: “Modernából azért nem kötöttünk le annyit, amennyi járt volna Magyarországnak, mert drága, a kínai viszont még drágább, sőt, annál is drágább, mint amennyit a kínaiak kérnek érte, hiszen van itt egy totálhomály közvetítő cég, amely szerény számítások szerint vakcinánként akár 8 eurót is zsebre tehet, miközben a Szputnyikot simán beszereztük közvetlenül a gyártótól, az úgyis csak a nem kormánypárti nyilvánosságban lesz téma. Kubatov-lista polgárainak meg itt a jó öreg Brüsszel az ellenség recept.

Amúgy csak tegnap 450.000 Sinopharm vakcina érkezett hazánkba. Tudom, sokan utálják a matekot, de ez most rém egyszerű példa lesz.

Házi feladat: mennyit keresett a bulin csak tegnap, egyetlen nap alatt ez a közvetítő?

Megoldás: 450.000 * 8 * 366 = 1.317.600.000 forint, azaz: egymilliárd-háromszáztizenhétmillió-hatszázezer forint.

Na ugye, hogy beindították a gazdaságot! Sok károgó…”

A “lesz@rom-politika”

“Kaptunk ma délután a Belügyminisztériumból egy levelet , amiben a a járványhelyzetre tekintettel kérnek minket arra, hogy az ünnepre tervezett programjainkat, mint a plakátkiállítás a Lánchídon, vonjuk vissza, a csoportosulások járványügyi kockázata miatt” – írta Tüttő.

Megtettük

Erre most látom az Instagramon, hogy a kormányszóvivő meg pont egy hétvégi plakátkiállításra hívja a budapestieket a Várkert Bazárba.

Szívesen segítünk, nem csak az oltás megszervezésében, hanem a kormányon belüli információáramlásban is.”

 

hosszúhétvége
illusztráció Városi Kurír

 

hosszúhétvége
illusztráció: V.K.

Egy hozzászólás itt: “Tüttő Kata: azért ez csodálatos! – A kormány lesz@rlak-kommunikációja

  • 2021.03.12 - 20:27
    Közvetlen hivatkozás

    ÉRDEKLI EZT A MOCSKOS KORMÁNYT A NÉP VÉLEMÉNYE? NEM !!! TUDJA UGY JÁTSZIK AHOGY AKAR , NEM AZ Ö PÉNZE—A SOK FIDESZ BIRKÁNAK MEG UGYIS ŐK AZ ISTENEK, PERSZE MEGÉRTJÜK 10 ES IQ VAL NEM VÁRNI MÁST.. EGYSZER ELJÖN A SZÁMONKÉRÉS ÉS SZERINTEM NINCS MESSZE…. ROHADT BANDA–SENKI NEM VÉTKEZHET . HOGY NE FIZESSEN ÉRTE…..

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük