Sorting by

×

Tűz volt a Szent Lukács Gyógyfürdő egyik szaunájában

A fővárosi Szent Lukács Gyógyfürdő egyik szaunájában keletkezett tűz pénteken kora reggel, még nyitás előtt – közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. az MTI-vel. Miután a dolgozók észlelték, hogy tűz ütött ki a II. kerületi épület Frankel Leó úti oldalán, a protokollnak megfelelően értesítették a hatóságot és megkezdték az oltást.

A tűzoltók perceken belül a helyszínre érkeztek és megfékezték a lángokat

Senki sem sérült meg – írták, hozzátéve, hogy az oltásban részt vevő kollégáik közül két embert megvizsgáltak a helyszínre érkezett mentősök. Mindketten jól vannak, a vizsgálat után visszatérhettek munkájukhoz.

Az épület átszellőztetése után a fürdő a termálrészleggel együtt valamivel 10 óra előtt megnyitott, újra fogadja a vendégeket.

Megjegyezték, hogy a Szent Lukács Gyógyfürdő a komplex kezelések központja, így péntek reggel is érkeztek kúrára vendégek. Ők tudomásul vették, hogy a kialakult helyzet miatt a reggeli kezelésük elmarad.

Az előzetes felmérések alapján a kár jelentős, a szaunarészleg bizonytalan ideig nem üzemel. A felújítási munkát a társaság lehetőség szerint mielőbb megkezdi – olvasható a közleményben.

Korábban Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője azt közölte az MTI-vel, hogy 20-30 négyzetméteren pusztítottak a lángok egy II. kerületi szaunában.

Hatalmas tűz a II. kerületben – Egy férfi bent égett

átver

Egy hozzászólás itt: “Tűz volt a Szent Lukács Gyógyfürdő egyik szaunájában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.