Üdv a narancsterrorban!

Tiborcz Orbánvőt kikérdezték!

Nem nagy ügy. (Nem a fenét!) Volt már ilyen. Aztán a nagynevű elődök, a példaképek, a mentorok rájöttek, hogy a lista kevés! 

Listáznak!

Kevés, mert a hívek nem nagyon olvasnak. Vagy azért mert nem tudnak, vagy azért mert nem szeretnek. Meg a listák is egyre csak nőttek. És egy listát mégsem lehet minden pofon, rúgás, vagy köpés előtt átnyálazni, hogy rajta szerepel-e a mocskos rendszeridegen.


Ezért megjelöltek. Szép nagy sárga jellel, hogy lássa mindenki, a hatóság, az analfabéta hívek, ki az, akit ütni lehet! ÜTNI LEHET! Akitől el lehet rabolni vagyont, gyereket, jövőt, majd életet!

ÉS EZEK újra listáznak!

Nem nagy ügy, mondhatnád, miután átfutottad idegesen, a biztonság kedvéért, hogy a te neved biztosan nem szerepel rajta, mert sosem lehet tudni! tévedtek ezek már nagyobbat is. De még nem! Csak az első körösök. A Soros-bérencek. A megbélyegzettek. A páriák. A másként gondolkozók. A GONDOLKOZÓK! A rendszeridegenek. És örüljenek, mert még nincs virító csillag, verés, kínzás. Még megvan a vagyon, lakás, az élet. De a gyerek már elmenekült, jövő pedig kétesélyes.

Nem nagy ügy, gondolod.

„Csak” kétszáz név! MÉG CSAK KÉTSZÁZ NÉV! Egy hét sem telt el az elcsalt választás óta, de már listáznak. Te oda szavaztál, téged nem érint, te biztonságban vagy. Te csak azt hiszed!

Üdv a listák szép új világban! Üdv a narancsterrorban!

Somos András: Követelem, hogy 24 órán belül tegyetek fel a listára!

Vegyenek fel a Soros-bérencek listájára!

 

Korábbi cikkekKövetkező cikk

Megosztás

További cikkek
Fidesz – mesék az igaz magyar gyerekeknek

A Sajtóklub általában arra használt felülete a Mészároson keresztült uralt kormánytévé-nek, ahol rendre olyan, első hallásra megdöbbentőnek hangzó ötleteket dobnak...

Morvai Krisztina újratöltve: Minden magyar azonnal tiltakozzon!
Morvai Krisztina újratöltve: Minden magyar azonnal tiltakozzon!

Morvai Krisztina szárnyakat kapott a lehetőségtől, hogy a Jobbik újra szabad préda. Közösségi oldalán népszerűsíti keddi, Európai Parlamentben tett felszólalását,...

"Már nektek is jár ingyen kórház?" - Magyarország, 2018!
Már meg is kezdődött a kórházi jóhírgyártás?

A Mészáros Lőrinc kezében lévő Mediaworks-lapok közé tartozó Zaol.hu-n jelent meg az a levél, amelyet keszthelyi olvasójuk küldött a nagykanizsai kórházban tapasztaltakról....

Bezár