Új fejlemény az “Angyal ügyvédje” sztoriban

Mint arról beszámoltunk, az “Ördög ügyvédje” után felütötte fejét az “Angyal ügyvédje” is, aki belengette, hogy január 1-én nagy bejelentésre készül. Molnár Zsoltot, az MSZP pártigazgatóját és Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestert is tanúként hallgatták meg a közelmúltban a magát angyal ügyvédjének nevező blog kapcsán kirobbant zsarolási ügyben – tudta meg a Magyar Hang

A zsarolás….

Őrsi és Molnár is jelezte a nyilvánosság előtt: zsarolni próbálták őket, állításuk szerint a lényegét tekintve valótlan történetekkel. Átadták a rendőröknek azokat a bizonyítékokat is, amelyek szerintük alátámasztják, hogy Németh Gábor áll a történtek mögött – írta a portál.

Aki lemaradt volna….

A blog mögött álló(k) személy(ek) azt állítja(k),

hogy

„amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én blogunk nem nevezi meg őket.

A blog – amiről a Fideszhez közeli Pesti Srácok számolt be először – egészen pontosan írja körül a vádjait: állítólag

egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba – a borítóképen – jár kurvázni és drogozni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

A blog – szemben a Borkai-üggyel – fotókat vagy videókat nem ígért,

„mindössze” három lány beszámolójára hivatkozott. Azt is közölte, hogy január elsején nevezi meg az érintetteket, ha nem vonulnak vissza a közélettől.

A fordulat…

Molnár Zsolt és Őrsi Gergely pár nap múlva bejelentették, hogy ők a megzsaroltak. Először Molnár Zsolt állt kamerák elé, majd a II. kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármestere maga ismerte el, hogy ő az, akit Molnár Zsolt mellett megzsaroltak.

Mindketten határozottan cáfolták a blogban érdemben leírtakat,

Molnár Zsolt feljelentést is tett. Mégpedig egy konkrét személy, a korábban az MSZP-nek dolgozó Németh Gábor ellen.

Az ügyben jelentős érdeksérelmet okozó zsarolás bűntette miatt már elindult a nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Információink szerint már meg is hallgatták tanúként Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt, illetve Wirth Zoltánt, a szocialistákhoz közelálló Hírklikk nevű internetes oldal vezetőjét.

A történet hátteréről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Németh Gáborral beszélgetések zajlottak arról, hogy munkát vállal a Hírklikknél, ám – Wirth Zoltán szavai alapján – valójában nem dolgozni szeretett volna, hanem pénzre volt szüksége. – Amennyiben kap előleget, akkor nem fog foglalkozni olyan pletykákkal, amiket ő hallott Molnár Zsoltról – idézte fel az ATV-ben Wirth Zoltán az egyik találkozójukon elhangzottakat.

Németh Gábor egyébként állítja, hogy nincs köze a bloghoz.

A Magyar Hang úgy tudja, hogy a két szocialista politikus és az újságíró is átadta a nyomozóknak az érintettel zajlott email-váltásaikat, illetve Viber- és Signal-üzeneteiket. Habár a kommunikáció vélhetően nem a Németh Gábor nevén lévő elektronikai eszközökön keresztül zajlott, a nyomozásban ez nem jelenthet akadályt.

Egy hozzászólás itt: “Új fejlemény az “Angyal ügyvédje” sztoriban

  • 2019.12.27 - 22:46
    Közvetlen hivatkozás

    Remelem, hogy nemeth gabor egy eletre megszivja, es megtanulja, hogy nem zsarolunk, meg ha az is a penzszerzes legegyszerubb modja. 3 kurvat meg barmikor kepes megfizetni ez a mocskos rezsim, mint ahogy tette baukop evaval is, akinek Havas Henrik tanar urat kellett besaroznia zaklatassal, mivel Havas megirta a riportkonyvet Vona Gaborral.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük