A Fidesz-kommunikáció elérkezett arra a szintre, amivel már nem nagyon van mit kezdeni. Nevenincs embereket állít csatasorába, akik hajlandók bármilyen ostobaságot felmondani.
[mnky_ads id=”10551″]

Zsigó a mai mindenes

Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő közölte egy direkt emiatt összehívott sajtótájékoztatón az MTI tudósítása szerint összevonta szemöldökét és felszólította Karácsony Gergelyt, hogy hívja vissza (?)  Bárándy Péter ex igazságügyminiszter, aki szerinte a szocialistákkal együtt egy terroristát támogat.

„A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.”

Zsigó arról az Ahmed H.-ról beszélt, akit szerdán ítélt a Szegedi Törvényszék hét év fegyház-büntetésre terrorizmus miatt. A bíróság a megismételt eljárásban a határzár tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett tiltott átlépése és társtettesként elkövetett terrorcselekmény bűntettében mondta ki bűnösnek a röszkei zavargásnál felbukkanó férfit.
[mnky_ads id=”10552″]

Zsigó fejében összeállt a kép!

A fideszes képviselő fejében pedig összeállt a képlet: Ahmed H. védője a terrorizmust támogatja, vagyis simán azonosította az ügyvédet a védencével. 

Zsigó azt is Bárándy fejére olvasta, hogy végezte a munkáját:

“Elképesztőnek tartjuk, hogy a szocialisták embere, az MSZP volt igazságügy-minisztere védi őt, sőt az elsőfokú ítélet után még enyhítésért is fellebbeztek”.

Szavai szerint migránspárti brüsszeli politikusok és a “Soros-szervezetek” szintén Ahmed H. kiszabadítását követelik. Közölte: azt is szeretnék tudni, hogy ki fizeti Bárándy Pétert.

“Csak nem Soros György?”

– ez az a kérdés, amelyet Karácsony Gergelynek meg kell válaszolnia.

Az nem egészen világos, hogy Karácsonynak honnan kellene visszahívnia Bárándyt, az sem, hogy mi köze lenne Karácsonynak Bárándy ügyvédi munkájához. Bárándy még a Medgyess-kormányban volt miniszter, 2004-ig, vagyis 14 éve. A visszahívásra felszólított Karácsony sem nagyon tudta mire vélni Zsigó parancsát. Azt mondta, nem tudja visszahívni Bárándy Pétert, mert nincs közéleti funkciója, semmilyen módon nincsenek politikai együttműködésben.

“Dunsztom nincs, hogy miről beszél ez a drága ember”

[mnky_ads id=”10553″]
Forrás: 444.hu

A Szegedi Törvényszék hét év fegyházbüntetéssel sújtotta Ahmed H.-t

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét