Új hét, de milyen! A Kosnak ez lehet a nyár nyerő hete, a Rákból kicsordul a kreativitás….. És Ön?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Új hét, új kihívások, új lehetőségek…. csak egy a régi: Ön! Augusztus második hete sokaknak remekül kezdődik, van olyan csillagjegy, akinek ez lehet az év hete, de igazán rosszat senkinek nem ígér a horoszkóp. Csapjunk is bele!

Kos

A héten rendkívüli vonzerővel bírhat, kedves Kos, így aztán, legyen szó szeremről, karrierről, vagy bármi másról, megnyerő természetének nem bír majd senki sem ellenállni, így biztosan eléri, amit akar. Mindazonáltal, mégis bánjon azért csínján azzal, kit is ajándékoz meg bájaival, nehogy valami olyasmit is elérjen, amit igazából nem is akart!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Úgy érezheti, hogy valaki, kifejezett érdeklődést mutat, vonzódik ön iránt. Amennyiben ön sem közömbös az illetővel szemben, semmiképpen se kapkodjon, s legfőképpen, ne bízza el magát, mert még az is lehet, hogy esetleg félreértett valamit. Nyomozza ki, hogy áll a dolog és menjen biztosra!

Bika

Rendkívül érzékenyek lehetnek ön körül az emberek, de legalábbis nagyon fogékonyak szavaira, így legyen óvatos, kedves Bika, hogy kinek, mit mond, nehogy aztán valami olyasmit halljon vissza, amit nem akar, vagy, ami talán még rosszabb, meg ne bántson valakit, akit nagyon szeret. Legyen kimért és körültekintő, akkor nem lehet baj, sőt, még kifejezetten jól is kijöhet a lépés!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Kifejezetten felkeltheti mások figyelmét, érdeklődését, amit jórészt a pozitív kisugárzásának köszönhet, ami csak úgy áradhat ma önből. Igyekezzen felhasználni ezt a szeremben különösen szerencsésnek ígérkező napot arra, kedves Bika, hogy elcsábítsa azt, akit annyira szeret. A sikerre most óriási az esély!

Ikrek

Könnyen szembe kerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Ikrek, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetűzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak folytassa zavartalanul a dolgát!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Nyitottnak és nagyon befogadónak kellhet lennie, kedves Ikrek, hogy kapcsolata egy megugorhasson egy következő szintet. Legyen gyengéd és figyelmes kedvesével, vagy éppen még csak kiszemeltjével, akkor ma elkövetkezhet az, amire már oly régóta várt!

Rák

Rendkívül kreatív lehet, kedves Rák, így igen eredményesen nézhet szembe feladataival. Bár csábító lehet, hogy a nehezebbekkel kezdje, mégse tegye most ezt, inkább lovagolja meg lendületét és daráljon le minél több mindent, azzal most sokkal messzebbre juthat, ráadásul látványosabb is lehet a siker!

… na és Ámor-ügyben mi a helyzet? Olvasd!

Szüksége lehet minden bátorságára, hogy elmondja, mit érez, kedves egyedülálló Rák, azonban, ha sikerül megtennie, amit kell, lehet, hogy a mai reggel volt az utolsó, amikor még magányosan kelt! A párban élő Rákoknak sem lesz okuk panaszra ma, akiknek ezúttal meglehet, hogy a saját korlátiakkal kellhet szembenézniük. Győzzék le önmagukat!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.