Új hírek Sas József állapotáról!

A legújabb információik szerint a néhány napja -ahogy azt a Városi Kurír is megírta- súlyos covid fertőzéssel kórházban ápolt Sas József  jobban van, de még oxigént kap, mert segíteni kell a légzését. Az idős humorista állapota stabil, szerettei mindennap beszélnek vele telefonon, így közvetítik neki a gyógyszerrel felérő  hírt, hogy rengetegen kívánnak gyógyulást  kedvenc nevettetőjüknek. 

A gyógylista

„A család egy listát ír össze, hogy kik keresik és köszöntik a népszerű művészt. Mindennap beolvassák neki a jókívánságokat, mert azok éltetik ezekben a nehéz napokban”

– árulta el a Blikknek egy ismerős.

“A család bízik benne, hogy Sas állapota folyamatosan javul, hiszen tudják, jó kezekben van. Elképzelhető, hogy egyik segítőjétől kapta a koronavírust, így egy ideje már csak a családtagjai voltak mellette, kineziológus lánya, Ágnes segített az édesanyjának a mindennapi teendők elvégzésében. Mindketten jól vannak, bíznak benne, hogy Sas mielőbb hazatér”

– mondta az ismerős.

Előzmény

Az, hogy Sas Józsefet kórházban ápolják, akkor derült ki amikor a közösségi oldalára érkezett rengeteg születésnapi jókívánságra semmilyen reakció nem érkezett.

“Este aztán kijött a kertkapuhoz Zsuzsa asszony, ahol az újság a művésznek szánt ajándékokat szeretette volna átadni. Arra hivatkozva, hogy félnek a vírustól, Zsuzsa nem merte átvenni, s közölte, hogy férje Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van.”

– ahogy azt mi is megírtuk cikkünkben kedden.

Művész úr! Gyógyuljon meg mielőbb, mert talán soha nem volt akkora szükség ebben az országban a boldogsághormon-termelő kacagásra, mint mostanság!

Sas

Egy hozzászólás itt: “Új hírek Sas József állapotáról!

  • Avatar
    2021.01.23 - 18:22
    Közvetlen hivatkozás

    Te nagyon hülye! Frissitsd mar az oldalt, ez mar kegyelet serto hogy egy meghalt emberrol aki mar el is van temetve meg mindig fent van ez a poszt!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük