Új konzultációhoz új férfi kell? – Rogán ajtót mutatott a a konzultációkért felelős miniszteri biztosnak

Pedig milyen remek kis konzultációk voltak! Megtervezték, kinyomtatták, elbettyogtak a postára és feladták, szegény postások kicipelték és a címzettek vérmérsékletük szerint bántak velük.

Mi lehetett a bibi?

Egy évvel a megbízásának lejárta előtt visszahívták Molnár Balázst, a Nemzeti Konzultációs Központért felelős miniszteri biztost. Molnár tavaly júliusban kezdte meg munkáját és mandátuma 2020. június 30-ig szólt volna, csakhogy a Magyar Közlönyben szerda reggel megjelent utasítás szerint ezt már biztosan nem fogja kitölteni.

Próbáltunk képet találni az ex biztosról, hogy legyen kihez kötni az elbocsátás hírét, de sajna nem jártunk sikerrel.

Új konzultációhoz új férfi kell?

A döntést Rogán Antal jegyzi miniszterelnöki kabinetfőnöki tisztségében, és a ma kiadott utasítás holnap már érvénybe is lép: augusztus elsejétől megszűnik Molnár Balázs mandátuma.

Mi a Nemzeti Konzultációs Központ?

A Nemzeti Konzultációs Központ 2015 októberében, a Miniszterelnöki Kabinetirodával együtt jött létre. A kormányfő munkáját segítő minisztérium szervezeti és működési szabályzata szerint az online kapcsolattartási főosztály, a tartalom-előkészítési főosztály és a nemzeti konzultáció titkárságának összefoglaló megnevezése Nemzeti Konzultációs Központ.

Forrás

Emlékeztetőül….

Nemrég kapott szabad kezet és jó sok közpénzt a Fidesz és a kormány propagálásához a remekül funkcionáló Rogán Antal, aki nem tesze-toszáskodott sokáig, bejelentette legújabb régi csodafegyverét: a miniszterelnöki képpel és aláírással ellátott konzultációs levél kiküldését.

A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és – akárcsak idén – jövőre is indít olyat, amely a következő költségvetés megalapozását készíti elő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük