Új kormánypropaganda-figura a TV2-ön: Legyen Ön is milliomos

Hetek óta fut a beharangozó, kedvcsináló előzetes, hogy újra lesz a tévé műsorán olyan vetélkedő, amiben számít az agy. Ez a kategória manapság nem divatos, sokkal inkább az izomagyra gyúrókat előnyben részesítők a népszerűek.

Aki megörült a jó hírnek, idejekorán tette

Gundel Takács Gábor vette át a kezdetektől legendásan jól műsort vezető Vágó István helyét, aki a blikk.hu-nak elárulta, miért vállalta a kihívást:

„Egyrészt, mert szeretek játszani, és minden újabb kérdésre magam is kíváncsi vagyok, másrészt roppant hízelgőnek éreztem a TV2 és a produkciós cég felkérését. Már maga a helyzet is tetszett, hogy ezt nekem most nem kiosztják, mint ahogy az korábban történt, amikor általános szerződésem volt, hanem ajánlatot tesznek. Úgy éreztem, szabadúszóként nekem ez jó lehet, és egyáltalán nem is bánom, hogy elvállaltam. Eddig élveztem minden pillanatát”

Legyen Ön is milliomos újratöltve? – Ön szerint ki ül Vágó székébe?

Már az első adásban kibújt a szög a zsákból….

A TV2, mint fegyelmezett kormányhoz közel álló média feltehetőleg rengeteg közpénzünket áldozta a műsor liszenszének megvásárlására, így minél hamarabb ki akarta aknázni a befektetett pénz adta lehetőséget. Egy facebook-bejegyzésben bukkantunk az alábbi bejegyzésre:

„Áfacsökkentést reklámoz a valaha szebb napokat látott Legyen Ön is milliomos. Elképesztő.”

legyen-milliomos
Fotó: Bogád Zoltán

One thought on “Új kormánypropaganda-figura a TV2-ön: Legyen Ön is milliomos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest