Kerítésen innenKiemelt hírek

Új NER-felfedezés: “a férfi a fej, de az asszony a nyak, arra fordítja a fejet, amerre csak akarja!”

ferfi-no

Mindent bevet a NER, hogy az Ön pénzén új célközönséget szerezzen. A nemrég indított Pesti Tv a fiatalokat próbálja becserkészni, nem sok sikerrel,  míg a 100 millió forintos hozzájárulással Vital Media Alapítvány néven létre hozott civil szervezet a női nézőket vuduzná.

Árulkodó jelek

Az alapítvány nem állhat távol Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdostól és Szíjj Lászlótól, gyakori üzlettársától sem: székhelye jelenleg a herceghalmi Talentis Business Parkban van, amely a miniszterelnök barátjának tulajdona és számos Mészáros-érdekeltség székhelye is – írta a 24.hu.

A háromfős kuratórium összetétele is beszédes:

  • A kuratórium elnöke Sisa András, Felcsút jegyzője.
  • Kuratóriumi tag Konczné Kondás Tünde, a nemrég – elhunyt édesapja helyett – országgyűlési képviselővé választott fideszes politikus, Koncz Zsófia édesanyja, egyben a Mészáros-féle Talentis Group Zrt. vezérigazgatója. Konczné a MET és Mészárosék közös energiacégénél, a Tigáz Zrt.-nél igazgatósági tag, és ugyancsak a vezető testület tagja Mészáros tőzsdei mamutcége, az Opus Global többségi tulajdonában lévő, állami milliárdokkal megtámogatott Wamsler SE-nél.
  • A másik kurátor Székely Szilárd, aki az egykori Echo TV gazdasági igazgatója volt, LinkedIn oldala szerint jelenleg a TV2 Média Csoport Zrt. pénzügyi vezetője. Székely a többek között a TV2 és a közmédia reklámidejét is értékesítő Atmédiát tulajdonló Visus Invest Kft. vezetője, korábban pedig a TV2 legnagyobb beszállítójaként ismert IKO ügyvezetője volt.

A  Vital Media Alapítvány feladata

az alapító okirat szerint olyan audiovizuális médiaszolgáltatók és szolgáltatások támogatása, melyek

felvállaltan elsődlegesen célkitűzése, hogy a nőknek a családban, társadalomban, közösségépítésben betöltött sokszínű szerepét társadalmilag széles körben elismertté tegyék. A fentiek megvalósítása érdekében az alapítvány a klasszikus női értékeket, illetőleg a női személyiséget középpontba helyező, célzottan női közönség számára készült televíziós műsorok készítését, illetve vásárlását segíti elő, valamint kutatási és közösségszervező tevékenységet végez.

A dokumentum szerint a Vital Media Alapítvány céljának tekinti egyebek mellett

az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás társadalmi elfogadottságának elismertetését, és ennek érdekében támogatja az ezen témákat műsorra tűző médiaszolgáltatásokat.

A NER-hez sorolt médiumok között szép számmal akadnak női tartalmakat előállító csatornák, műsorok: ilyen a TV2 csoportba tartózó FEM3 vagy a jelenleg a Mészáros Lőrinctől válófélben lévő Mészárosné Kelemen Beatrix tulajdonában lévő Life Tv. A kormányközeli, közpénzes műsorgyártás mintapéldánya pedig a percenként átlagosan egymillió forintért készülő 5 perc angol TV.

Elérhetetlen….

Bár az alapítványt idén januárban bejegyezték, nincsen honlapja, és az sincs könnyű helyzetben, aki telefonon vagy emailben szeretne kommunikálni velük, mivel hivatalos irataik alapján ezt csak írásban lehet megtenni.

Tehát akkor továbbra is NER-re fel!

óraátállítás

About Author

Comments (1)

  1. Azt mondják, hogy a szemetet egyhelyre fújja a szél…. És tényleg….

Szólj hozzá!