Új sportmárka arca lett Weisz Fanni

Jó hír érkezett a mostanában leginkább magánéleti ügyeivel magáról hallató Weisz Fanni háza tájáról. Fanni elvállalta, hogy a  MINE, a legújabb sportruházati cég reklámarcként pózoljon  a kamerák előtt. Ami a kamerák mögött vár az új cégre, az persze egészen más, sokkal sötétebb világ.

Weisz Fanninak először a márka nemzetközi megjelenése keltette fel a figyelmét, mert a közösségi oldalakon látott képekről eleinte azt hitte, hogy egy külföldi márkáról van szó.

„Amikor kézhez kaptam a termékeket, a minőségük nyerte el a tetszésemet. Azonnal viselni kezdtem a ruhákat, és sportolás közben sem csalódtam bennük. Számomra ugyanis nagyon fontos, hogy az edzőruhám ne csak divatos, hanem kényelmes is legyen”

– nyilatkozott a modell.

Mint mondta, soha nem szeretett kihívóan öltözködni, hiszen a visszafogottság híve, mégis keresi a különleges ruhákat, amelyek egyedülálló megjelenést biztosítanak számára. A MINE pedig pont ilyen: divatot csinál a sportból és sportot űz a divatból.

„Azt gondolom, hogy a márka  képes felvenni a versenyt más nemzetközi márkákkal is. Hiszek bennük, mivel eddigi közös munkáink során megismerhettem csapatukat, a közös fotózások alkalmával azt tapasztaltam, hogy profikkal dolgozom, nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre, és minden rólam készült képpel elégedett voltam”

– tette hozzá.

A folytatásban A kormányzati hátszélről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük