Sorting by

×

Újabb agyérgörcs a magyar sztárvilágban

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét. Ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.

Váratlan dráma

A Pa-dö-dő énekesnője az otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. Egy olvasónktól jött a hír: az egyik fővárosi kórházban látták a szemmel láthatólag súlyos állapotban lévő művészt. A gyógyíthatatlan beteg, évek óta kerekesszékbe kényszerült Lang Györgyi legjobb barátnőjét és zenésztársát, Falusi Mariannt kérdeztük, hogy mi történt pontosan- írja a Bors.

Csak úgy a semmiből

Az énekesnő a Borsnak elmondta: Györgyi már jobban van, azonban mindkettőjüket megrázták a hétfő hajnali események, az énekesnő ugyanis Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van.

– Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív – kezdte a Borsnak Falusi Mariann s elárulta, ezután mentőt hívtak, akik egy fővárosi kórházba szállították Györgyit.

– Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik – mondta lapunknak az énekesnő.

Most már minden rendben van

Mariann szeretne megnyugtatni mindenkit, Györgyinek úgy tűnik, nem történt komolyabb baja.

“Tisztán és érthetően beszél, jó kedve van nevet és most már a kezeit is mozgatja.”

– tette hozzá az énekesnő.

Hogy mi okozhatta az agyérgörcsöt, egyelőre nem tudni. A Pa-dö-dő tagjai nemrég még együtt pihentek, néhány napja érkeztek haza Egyiptomból. Mariann azt mondja, semmi jel nem utalt arra, hogy baj lehet Györgyivel.

– Kipihentük magunkat, csodálatos időnk volt. Harminc fokos volt a tenger, fürödtünk, napoztunk. Györgyi is szép barna, legalább jól mutat a hófehér kórházi ágyon – tette hozzá már viccelődve Mariann.

A színésznő és a gyógyíthatatlan kór

Lang Györgyi a Pécsi Nemzeti Színház fiatal, 28 éves színésznője volt, amikor diagnosztizálták nála a szklerózis multiplex betegséget. Mivel hosszú évekig nem jelentkeztek nála tünetek, nem is nagyon vette komolyan a betegséget, mindössze azt érezte idővel, hogy romlik a járása. A hosszú távon bénuláshoz vezető betegség aztán az énekesnőt sem kímélte, idővel kerekesszékbe kényszerült, amit viszont szerencsés természetének köszönhetően aránylag rövid idő alatt dolgozott fel.

Lang György példa értékűen él együtt betegségével, nem adja meg magát a kórnak éppen ellenkezőleg sok  egészséges embert megszégyenítő pörgős életet él.

Szorítunk neki a teljes felgyógyulásáért.

Kapcsolódó

Jobbulást, Kulka János! “Megromlott egészségi állapota miatt” más veszi át a szerepét!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.