Újabb ellenség: mindenki, akinek nincs gyereke…. – Hoppál “kölcsönzött véleménye” szerint a világ…..

Berágott Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, Baranya megyei fideszes országgyűlési képviselő a Sargentini-jelentés miatt, és egészen mostanáig azt próbálta kitalálni, (?) mi vehette rá az uniós 2/3-ot, hogy ezt a gyalázatot elkövesse a hőn szeretett főnöke ellen.

Csütörtöki Facebook-bejegyzésében , amit egy másik oldaltól kölcsönzött, csak elfelejtette jelezni, talált is kilenc bűnbakot:

Judith Sargentini mellett a német kancellárt, a brit, svéd, luxemburgi, skót (?!?!?) és holland miniszterelnököket, a francia elnököt és Jean-Claude Junckert.

Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem… Ennyi

– állapítja meg. Hogy miért?

Hát mert nincs gyermekük.

Arról valószínűleg lemaradt, hogy Sturgeon két éve osztotta meg a nyilvánossággal, hogy 2011-ben elvetélt, és ezután férjével nagyon fájdalmas időszakon mentek át. Theresa Mayéknek pedig épp azért mentek neki a brit sajtóban, mert pártja a nyugat-európaiak közül egyedüliként szavazott a jelentés elfogadása ellen.

Feltehetően azt sem gondolta végig, hogy Goebbelsnek 6 gyereke volt, Mussolininek 4, Sztálinnak 4… ők aztán példamutatóan építették Európa jövőjét!

Értem én, hogy a pártfegyelem erős kötöttség, de a morál, a józan ész minden normális esetben meg kellene legalábbis kérdőjelezze, hogy meddig megy el az ember!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük