Újabb ellenség: mindenki, akinek nincs gyereke…. – Hoppál “kölcsönzött véleménye” szerint a világ….. 0 78

gyerektelen

Berágott Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, Baranya megyei fideszes országgyűlési képviselő a Sargentini-jelentés miatt, és egészen mostanáig azt próbálta kitalálni, (?) mi vehette rá az uniós 2/3-ot, hogy ezt a gyalázatot elkövesse a hőn szeretett főnöke ellen.


Csütörtöki Facebook-bejegyzésében , amit egy másik oldaltól kölcsönzött, csak elfelejtette jelezni, talált is kilenc bűnbakot:

Judith Sargentini mellett a német kancellárt, a brit, svéd, luxemburgi, skót (?!?!?) és holland miniszterelnököket, a francia elnököt és Jean-Claude Junckert.

Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem… Ennyi

– állapítja meg. Hogy miért?

Hát mert nincs gyermekük.

Arról valószínűleg lemaradt, hogy Sturgeon két éve osztotta meg a nyilvánossággal, hogy 2011-ben elvetélt, és ezután férjével nagyon fájdalmas időszakon mentek át. Theresa Mayéknek pedig épp azért mentek neki a brit sajtóban, mert pártja a nyugat-európaiak közül egyedüliként szavazott a jelentés elfogadása ellen.


Feltehetően azt sem gondolta végig, hogy Goebbelsnek 6 gyereke volt, Mussolininek 4, Sztálinnak 4… ők aztán példamutatóan építették Európa jövőjét!

Értem én, hogy a pártfegyelem erős kötöttség, de a morál, a józan ész minden normális esetben meg kellene legalábbis kérdőjelezze, hogy meddig megy el az ember!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

kerdeds

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Ez így zagyvaság… Mármint ami a Publicus válaszadóinak fejéből átszivárgott a főpolgármester-jelöltek népszerűségét …

Hanks

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Kevesen gondolják, hogy a többi első látásra bonyolultnak tűnő dolognak, úgy a boldog …

brexit

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A hangos brexit-pártiak külön zárványként vannak Brüsszelben jelen. Nem nagyon érintkeznek senkivel, de …

bator

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A MÁV jó ötlettel állt elő, úgy döntöttek, hogy állomás-gondnokokat alkalmaz. A pici …

Pin It on Pinterest