Városi kurír
A napi fontos.

Újabb ellenség: mindenki, akinek nincs gyereke…. – Hoppál “kölcsönzött véleménye” szerint a világ…..

Neki már mindegy? ... Az ősbunkó szerepét osztották rá....

0 1 195

Berágott Hoppál Péter volt kulturális államtitkár, Baranya megyei fideszes országgyűlési képviselő a Sargentini-jelentés miatt, és egészen mostanáig azt próbálta kitalálni, (?) mi vehette rá az uniós 2/3-ot, hogy ezt a gyalázatot elkövesse a hőn szeretett főnöke ellen.

Csütörtöki Facebook-bejegyzésében , amit egy másik oldaltól kölcsönzött, csak elfelejtette jelezni, talált is kilenc bűnbakot:

Judith Sargentini mellett a német kancellárt, a brit, svéd, luxemburgi, skót (?!?!?) és holland miniszterelnököket, a francia elnököt és Jean-Claude Junckert.

Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem… Ennyi

– állapítja meg. Hogy miért?

Hát mert nincs gyermekük.

Arról valószínűleg lemaradt, hogy Sturgeon két éve osztotta meg a nyilvánossággal, hogy 2011-ben elvetélt, és ezután férjével nagyon fájdalmas időszakon mentek át. Theresa Mayéknek pedig épp azért mentek neki a brit sajtóban, mert pártja a nyugat-európaiak közül egyedüliként szavazott a jelentés elfogadása ellen.

Feltehetően azt sem gondolta végig, hogy Goebbelsnek 6 gyereke volt, Mussolininek 4, Sztálinnak 4… ők aztán példamutatóan építették Európa jövőjét!

Értem én, hogy a pártfegyelem erős kötöttség, de a morál, a józan ész minden normális esetben meg kellene legalábbis kérdőjelezze, hogy meddig megy el az ember!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ