Újabb felháborodni való Szijjártónak – “Félelem és undor az illiberális Magyarországon” címmel könyv jelenik meg Svédországban

Június 13-án jelenik meg Joakim Medin új könyve, amely a kiadó honlapján írtak szerint Orbánisztán, Félelem és undor az illiberális Magyarországon címet kapta – írja a hvg.hu.

A tartalma csak nekik új, mi megéljük

A svéd szabadúszó újságíró könyvében a kapcsolódó beharangozó szerint szót ejt arról, hogyan szilárdította meg hatalmát Orbán és alakította ki a hozzá hű, új társadalmi elitet az évek során.

Medin arról is ír,

hogy a magyarországi média nagyrészt fideszes irányítás alatt áll, és hogy a kormány a menekültválságot és a terrorizmustól való félelmet használta fel annak érdekében, hogy népszerű tudjon maradni választóik szemében, miközben kampányuk antiszemita elemekkel volt tele.

Az író saját weboldala szerint eredetileg középiskolai tanárként végzett, de később az újságírói pályán kezdett mozogni. Jó ideje figyelemmel követi a különböző országok demokratikus fejlődését, a politikai és fegyveres konfliktusokat, de a menekültválság is érdekli.

(forrás: hvg.hu)

A hétköznapi rettegéstől a hétköznapi fasizmusig?- A félelem tovább tart, mint az oka

Az emberek létét veszélyeztető félelem erősebbnek bizonyult, mint a hétköznapi problémák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük