Sorting by

×

Újabb nemzeti konzultáció a láthatáron! – “Magyarország zöld úton jár!”

Bréking! Magyarország Kormánya ismételten kikéri az állampolgárok véleményét, akik november végéig mondhatják el, mit jelent számukra a környezetvédelem, az újrahasznosítás, az elektromobilitás támogatása, vagy Magyarország zöld területeinek további növelése – kiáltott fel Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.

Adatgyűjtés a köbön!

“A baloldallal ellentétben a kormány nemcsak beszél a környezetvédelemről hanem tesz is érte. Ha Önnek is fontos a környezetvédelem és az, hogy gyermekeink egy tisztább és fenntarthatóbb országban élhessenek, kérem töltse ki a kérdőívet még ma és buzdítsa erre ismerőseit is.

Magyarország zöld úton jár!”

-folytatódik a bejegyzés, ami rögvest átvezet a kormány “zöld” oldalára, ahol azonnal az delikvens adatainak begyűjtésével nyit a regnáló.

Jó hír viszont….

Ez az adatgyűjtés legalább nem kerül közmilliókba, hiszen csak a weboldalt kellett létrehozni az amúgy is hasonló feladatokkal megbízottaknak, ami -feltételezem- átalányban kaszíroz.

“Az online kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe….”

Az oldalra kattintva megtudható, hogy

“Magyarország Kormányának célja, hogy egyetértési pontokat hozzon létre a magyarok mindennapjait meghatározó kiemelt ügyekben. Ezek közé tartozik a környezetvédelem is. Ezért online párbeszédet indítunk annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol a környezetvédelem legfontosabb kérdéseiről: többek között az illegális hulladéklerakatok felszámolásáról, a megújuló energia népszerűsítéséről, vagy a zöldenergia közlekedésben való használatáról.”

Kapcsolódó

 

Újabb nemzeti konzultáció a láthatáron! - "Magyarország zöld úton jár!"

átver

Egy hozzászólás itt: “Újabb nemzeti konzultáció a láthatáron! – “Magyarország zöld úton jár!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.