Újabb kórházi abszurd 2018 Magyarországáról ….

Újabb kis kórházi abszurd, amiben benne van a magyar egészségügy minden nyomora. Édesapám (a Hadházy-klán feje) valamelyik este belelépett egy szögbe, a kórház traumatológia osztályán türelmesen kivárta a 3 órát (ebben az esetben ez akár normálisnak is mondható, hiszen nem a legsúlyosabb esetről volt szó) .

A lelkiismeretes személyzet a szakma szabályai szerint ellátta sebet,

kiszedte a szög által bevitt zoknidarabot stb. A végén azonban jött a meglepetés, tetanusz vakcinát ugyanis nem kapott – merthogy a traumatológián nem adhatnak be olyat, mert sokba (1500 azaz ezerötszáz magyar forintba) kerül:(( Menjen el másnap a háziorvoshoz (legalább edződik a fájós talpa) írassa fel, váltsa ki a patikában, vigye vissza a háziorvoshoz és adassa be!!! A vicc az, hogy a patikában már támogatja az állam az oltást, mert csak 300 forintot kell fizetni érte...

Senki nem csodálkozna, ha napokon belül összeomlana az egészségügyi ellátás

 

De had szórakozzon vele a magyar, legalább járjon egyet, ha nem akar merevgörcsben kimúlni.

A személyzet egyébként őszintén sajnálkozott és ők sem értik, hogy pl egy traumatológus főorvos MIÉRT NEM ÍRHATJA FEL legalább maga a receptet, így legalább egy utat megspórolva a betegnek.

Rétvári szerint rosszindulatú pletyka, hogy gáz van az egészségügyben – nem kívánjuk neki, hogy rájöjjön a frankóra!

 

Nem ők tehetnek róla, hanem az a kormány, amelyik nyolc év alatt bottal sem nyúlt az egészségügyhöz, csak az erre szánt uniós százmilliárdok ellopásával foglalkozgat.

Orbán Viktor, Kásler Miklós és társai csak állami egészségügyi ellátást kaphassanak!

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük