Újabb nehéz vasárnap vár Budapestre, de ez lagalább fontos jó ügy érdekében 0 2

figyelem

Rehab Critical Mass néven demonstrációt tartanak a belvárosban 14-én, vasárnap várhatóan 15 és 17 óra között. Ebben az időszakban a Lánchíd lezárása miatt módosul a 16-os és a 105-ös autóbusz közlekedése.

A résztvevők 15 óra és 15:30 között a Lánchíd utcai parkolóban és a Sikló előtti területen gyülekeznek, majd 16 órakor átvonulnak az Erzsébet térre a Clark Ádám tér–Lánchíd–Széchenyi István tér–József Attila utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Deák Ferenc tér–Városháza park útvonalon, majd 17 órától a program a Városháza Parkban folytatódik. A felvonulás útvonalát várhatóan 15:40 és 17 óra között lezárják.

A lezárás idején

a 105-ös busz a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át, az Astoria érintésével,
a 16-os busz pedig rövidített útvonalon, a Dísz tér és a Clark Ádám tér között közlekedik. A budai Vár ebben az időszakban közösségi közlekedéssel a Széll Kálmán tér felől közelíthető meg.
Az M3-as metrópótló busz, továbbá, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 100E és a 115-ös autóbusz forgalmában is várható néhány perces korlátozás.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is.

(forrás: BKK infó)

Kapcsolódó

Felvonulással hívják fel holnap a figyelmet a fogyatékossággal élők problémáira

Előző cikkKövetkező cikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tizenhat =

Most Popular Topics

Editor Picks

Megosztás