Semmi extra, csak újabb pert nyert Czeglédy Csaba: "a Mediaworks azt hazudta, hogy a Jobbikot is pénzeltem..." - Városi Kurír

Sorting by

×

Semmi extra, csak újabb pert nyert Czeglédy Csaba: “a Mediaworks azt hazudta, hogy a Jobbikot is pénzeltem…”

Már szinte nincsen is hírértéke, hogy ismét jogerősen pert nyertem a fideszes propagandasajtó zászlóshajója, a Mediaworks ellen. Azt hazudták, hogy a Jobbikot is pénzeltem. Ami viszont a mostani per jelentősége, hogy alperes indítványozta a büntetőügy iratainak beszerzését, hogy bizonyítani tudja, hogy pártokat finanszíroztam – tudatta Czeglédy Csaba közösségi oldalán.

Hirdetés

Idézem a bíróságot:

“Az alperes a fenti valóság bizonyítási kötelezettségének a perben nem tudott eleget tenni. A bíróság beszerezte az alperes által indítványozott Csongrád Megyei Főügyészség (…) számú ügyben lefolytatott gyanúsítási kihallgatási jegyzőkönyveket, és a jegyzőkönyvek az alperesi állítások valóságtartalmára vonatkozóan adatot egyáltalán nem tartalmaztak.”

Az eljárt bíróságok által jogerősen megállapított tényállás szerint nem igaz, hogy én pártokat finanszíroztam. Idézem a Fővárosi Ítélőtáblát:

varosikurir 202282554 908719343018907 24898815933702890 n

“A felperes és társai ellen folyamatban volt büntetőeljárás során nem merült fel tényadat arra, hogy a felperes akár Rig Lajosnak, akár az ő érdekén más személynek, akár a Jobbiknak, akár más pártnak pénzt adott volna, továbbá a vele szembeni vádirat sem tartalmaz erre vonatkozó adatot.

Ezt vessétek azzal össze azzal, hogy tegnapi is – többek között – ezt hazudta a fideszes bohóc, ifj. Lomnici Zoltán a Kossuth Rádióban:

“A büntetőperben még arra is fény derülhet, hogy a hatmilliárd forint a DK alapításához kellett.”

Az el sem tűnt, el sem tüntetett pénzekből nyilván nem lehetett adni senkinek sem, így pártoknak, politikusoknak sem.

Kapcsolódó

 

czeglédy

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Semmi extra, csak újabb pert nyert Czeglédy Csaba: “a Mediaworks azt hazudta, hogy a Jobbikot is pénzeltem…”

  • 2021.06.20 - 08:30
    Közvetlen hivatkozás

    A fide$$ kedvenc bohóca, ifj. Lomnici Zoltán a Kossuth Rádióban:
    “A büntetőperben még arra is fény derülhet, hogy a hatmilliárd forint a DK alapításához kellett.” Szóval lehet, mint ahogy, ha a nagymamájának lánctalpa lett volna, lehet, hogy bulldózer lett volna. És ő nemzetközi jogász, mindenben, bármiben kompetens “szakértő”! Most képzeld el, milyen a fide$$ben az, aki nem nemzetközi jogász, nem bármiben kompetens és nem “szakértő”!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.