Újabb pofon Orbánnak

Rogán sajtója az októberi választások óta igyekszik sulykolni, hogy nincs komoly baj a Fidesz házatáján. Erre a hazugságra cáfolt rá a hétvégén 10 helyen megismételt voksolás eredménye. A választók „kiosztottak néhány sallert és kokit” Orbánnak és helytartó-jelöltjeinek.

Gyorsmérleg

Magyarország 10 településén kellett megismételni az önkormányzati választást. Ami az eredményekből világosan látható,  hogy a nagy városok és Budapest után a Fidesz vidéki uralma  is egyre inkább inog. Bár Komlót sikerült megőrizniük, Jászberényben csúfos vereséget szenvedtek, és Szekszárdon is elbukták a körzeteket, Kisberényben mindössze 3 érvényes szavazatot sikerült összekaparniuk, Nyéstán pedig a választás ismét botrányosra sikeredett.

A neheze most jön

A győzteseket megilleti a gratuláció, ám az igazi kihívás most kezdődik számukra. A magyar társadalom feszültségekkel, gyűlölködésekkel terhelt. A mélyben komoly indulatok forrnak. Fájdalmak, sérelmek, igazságtalanságok, kimondhatatlan ellentétek halmozódtak fel. Nincs a bölcsek köve senkinél. Az öröm pillanatai után a valósággal kell megküzdeni, és bizonyítani a választók felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük