Újabb rejtélyes öngyilkosság Putyin környezetében

Egy fontos PR vezető megmagyarázhatatlan, de legalábbis rejtélyes “öngyilkosságával” tízre emelkedett a Putyin környezetében a háború kezdete óta eluralkodni látszó, legalábbis különösnek mondható, halálesetek száma, amelyek mindegyike egy- egy fontos oligarcha, vagy vezető életébe került.

Öngyilkosság (???) az erkélyen?

Holtan találtak egy újabb fontos pozíciót betöltő orosz vezetőt moszkvai otthonának erkélyén. Ez a legújabb a gyanúsnak tűnő eset az oroszországi „öngyilkosságok” sorozatában, amely a háború megkezdése óta tarol.

Ki az áldozat?

Az 52 éves Pavel Pcselnikovot, az Orosz Vasutak vezető PR-menedzserét agyonlőve találták otthonában szerda hajnalban. Pcselnikov a tizedik fontos orosz személyiség, aki rejtélyes körülmények között halt meg, mióta Putyin februárban megtámadta Ukrajnát. A férfi a halála előtti hetekben mosolygós képeket töltött fel magáról nyaralás közben a közösségi oldalakra.

Pcselnikov környezete szerint szinte folyamatosan azzal dicsekedett, hogy ő „a legtapasztaltabb PR-menedzser az Orosz Vasúttársaságnál”.

Az előzetes vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy Pcselnikov öngyilkos lett, de nem árultak el részleteket, és nem magyarázták meg az indítékát. A teljes körű vizsgálat folyamatban van.

(Forrás)

Hasonló

Friss!

 • Argentína magával vitte Lengyelországot
  Az argentin labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a lengyel csapat felett a katari világbajnokság szerdai napján, így első helyen jutott nyolcaddöntőbe a C csoportból.
 • Az Airbus bemutatta a hidrogénüzemű, környezetbarát hajtóművét
  Hidrogénüzemű, üzemanyagcellás, környezetbarát hajtóművet fejleszt az Airbus. Ez a hajtóművi rendszer a tervek szerint megoldaná, hogy 2035-re felszálljon az első nulla károsanyag-kibocsátású repülőgép.
 • Vonat gázolt halálra egy férfit Vecsésen
  Vonat gázolt halálra egy 45 éves budapesti férfit szerda délután Vecsésen – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
 • Csillagjegyek a finisben – Ilyen lesz a december, az év vége
  Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Nyakunkon az újabb év vége, a csillagjegyek megint búcsút intenek egy évnek, ám hogy milyen lesz ez az elköszönés azt most megmutatjuk. Az  év vége nagy horoszkópja. Nyilas Szakmai téren elérkezett az Ön számára a kezdeményezés lehetősége, ha okosan cselekszik, nem engedi, hogy az év végi lazító hangulat hatással legyen
 • Mialatt a diákok a jövőjükért demonstrálnak, Orbán focisulija csapatépít egy luxusszállóban
  Ez (is) egy ilyen nap: mialatt kiderült, hogy több, mint 60-os pénzelvonást javasol az Európai Bizottság Orbán kormánya miatt Magyarországnak, és amikor Pintér belügyminisztériuma 8 tanárt kirúgott, mert demonstrálni merészeltek az oktatás jövőjéért, a Puskás Akadémia közösségi oldalán megjelent a hír: csapatépítő tréningen wellnesseznek a focistasrácok.