Újabb vonatbotrány! – azaz MÁV-izzasztás Hegyeshalom állomáson….

A hét nem kedvez a vonattal utazóknak. Pénteken kis híján egymásba rohant két intercity, szombaton, a hőségriadó alatt órákat váratták az utazni kívánókat, mert bedöglött a szerkentyű.

MÁV, te csodás……

Látszik, hogy egyik Fidesz-potentát sem utazik gyakran vonaton, mert akkor biztosan szót emelne a folyamatos utasbosszantás ellen. A vasút áraiban elérte az Európai uniós szintet, sőt a keresetekhez képes bőven meghaladta, de a szolgáltatás minősége, kiszámíthatósága tekintetében a kanyarban sincs.

Nem kellene valamit tenni, kedves Kásler úr, vagy akihez tartozik gond idején a közlekedés?

A szombati történés…

A közösségi oldalon adott hírt egy felháborodott utas a többszáz közül, aki Hegyeshalom vasútállomáson ragad órákra, mert valahol valami elromlott, de az értő szerelők már régen elhagyták az országot, hiszen nekik is élni kell a szaktudásukból.

“Ez történt ma Hegyeshalom vonatállomáson.Több száz ember várta a vonat továbbindulását,mivel valami hibásodás történt.12,30-tól 15,30-ig álltunk a 32*fokos melegbe,árnyék nem volt sehol,meg víz se, sehol egy csepp.”

Mindez képekben

A hozzászólásokból szemezgetve:

“Szomorú,hogy senki nem gondolt az utasokra! Pedig,nagy volt a reklám hogy a nagy melegben ingyen vizet osztanak!”

“A MÁV nak öt fő ellensége van : a négy évszak meg az utasok…”

“Valamennyi Magyarországon működő vállalat, Cég, Kft közül az utolsó a MÁV, Tartalék szerelvénynek minden körzetben rendelkezésre kellene állni. Na,de hol vagyunk mi pl: Japántól. ( Nem a távolságra gondolok )”

Egy hozzászólás itt: “Újabb vonatbotrány! – azaz MÁV-izzasztás Hegyeshalom állomáson….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük