Ujhelyi: ez lenne a nemzeti értékrend?

Ujhelyi István európai parlamenti képviselő: Sok támadást, nem egyszer életveszélyes fenyegetéseket kellett elviselnem az utóbbi években; egy alkalommal még a bábumat is felakasztotta a kormánypárti oldal egyik fizetett provokátora. Tüntettek a házam előtt, inzultálták a gyermekeimet, csak azért, mert az édesapjuk az MSZP tagja és képviselője – kezdte bejegyzését közösségi oldalán a politikus

“Mert mást gondol, mint a jelenlegi hatalom

Mert van véleménye és hangosan szóvá is teszi azt, ha kell. Aki ismer, az tudja: az ütések csak még keményebbé tesznek.

Az alábbi levelet is csak azért teszem közzé, hogy lássák, értsék: mi zajlik jelenleg a közélet legsötétebb bugyraiban, miként gondolkodnak egyesek a barikád egyik vagy másik oldalán.

Egészen elképesztő

Nem tudom, hogy ki rejlik a „petrocelli1976” nicknevű email mögött (a levél tanulsága szerint bizonyos V. Gábor), elképzelhető, hogy csak egy újabb fizetett provokátor, aki nem is azonosul ezekkel a gondolatokkal, de valamilyen céllal mégis hergelnie és fenyegetnie kell vele. Ez azonban nem játék. Halálosan fenyegetni, különösen kiskorú gyermekeket súlyos, büntetendő cselekmény.

“Nyilván” jelen posztom alapján a hatóságok bármiféle feljelentés nélkül, hivatalból ki is vizsgálják majd ezt az esetet.

Ez a levél nem egyedi, gyakran kapok hasonlókat

Arctalanokat, indulatosakat, primitíveket, hidegvérű érveléssel anyázókat. Ez része a közéletünknek, nekem pedig egy határig tűrni is kell a sértéseket. De, például ez a mostani fenyegető levél is, túlmegy minden normalitás határán.

Azért teszem közzé a teljes szöveget, hogy lássák és értsék: milyen végletekig feszített, veszélyes lelki állapotba sodorták ezt az országot azok, akik állami szintre emelték a gyűlöletkeltést. Ez az ő felelősségük, az ő soha el nem múló bűnük.

Vigyázat, erősen korhatáros, durva szöveg következik (a benne lévő szóhasználatért és stílusért én kérek elnézést a szerző helyett):

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük