Mint arról beszámoltunk a nemzeti patkányozási adok-kapok hétfői állása szerint az utolsó aktuális kampányvideót az MSZP tette közzé, így kampányfőnökük közösségi oldalára is kikerült. Éjjel azonban valami történhetett, mert kedden a hűlt helyén egy “fontos közlés” -t találtunk.

Akartuk, de már nem….

A keddi “végleges MSZP-álláspont a kampányfőnök szerint:

- Hirdetés -

“Kampányfőnöknek lenni nem könnyű feladat.

Egyszerre kell megfelelni a választói elvárásoknak, állni az ellenfél aljas támadásait és védeni a saját közösségünket, támogatóinkat. Engem nem abból a fából faragtak, amelyik meghajlik vagy megroppan a teher alatt. Békeszerető és békességet hirdető ember vagyok, de ha minket ütnek, csak megkeményítenek vele és kész vagyok visszaütni, ha kell. Kampányfőnökként ezután is bármikor kiállok és megvédem közösségünk tagjait és választóinkat a nemtelen, hazug és gerinctelen támadásoktól.

Ezután sem fogjuk tűrni, hogy hazaárulózzanak vagy az akasztásunkon viccelődjenek a hatalom szereplői és kiszolgálói. Ha támadnak, mi visszatámadunk. Ez az MSZP nem hagyja magát, jobb, ha a fideszes urak és kiszolgálóik ezt tudomásul veszik!

Az MSZP kiállt Bangónéért, bár ne tette volna! – Nem lesz egyszerű a választás……

Meghallottam és megértettem ugyanakkor közösségünk véleményformálóinak féltő szavait is

Nincs vitánk egymással, sőt. Mi nem akarunk hazánk kútmérgezői lenni, nem akarjuk kirúgni magunk alól a rothadt hatalommal szemben meglévő morális mankónkat. Nem is tettük, nem is tettem. Nem is fogom soha. Mi különbek vagyunk ennél a rezsimnél és féktelen maffiacsaládjánál. Nem is folytatunk patkányozós kampányt. A Fidesz hazug, súlyos pénzekkel meghirdetett kampányára adtunk hangos, karakán és – vállalom – sokkoló választ.

Tudom és érzem a visszajelzések tömegéből, hogy sokak elvárása volt az, hogy végre határozottan és egyértelműen kiálljunk magunkért és közösségünkért. A válaszvideónk, a figyelemfelhívó üzenetünk elérte célját és célzottjait, a mai nappal le is vettük az oldalainkról. Mert nem süllyedünk le a mocsárba melléjük dagonyázni. De azt sem tűrjük, hogy minket belenyomjanak. Elvárom, hogy a Fidesz befejezze hazug kampányát velünk szemben.

Kampányfőnökként teszem a dolgom,

a Fidesz vezetőinek és méregkeverőinek szóló válaszadás után visszatérünk az európai üzeneteink közvetítéséhez. Mert van egy olyan európai víziónk, a “Haza, Szeretet, Európa” programja; amely támogatást és figyelmet érdemel. Tesszük a dolgunk.”

Háttér, ha valaki lemaradt volna….

Mint arról korábban beszámoltunk, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy pénteki televíziós interjúban arra a kérdésre, hogy miért népszerűbb a Fidesz, mint az ő pártja, úgy válaszolt:

„Sok a patkány Magyarországon”.

Értelmezés kérdése! – Kocsis Máté, Bayer Zsolt és Bangóné Borbély Ildikó egy mondatról….

1 hozzászólás

  1. Mára a mocskos politikának, uszító plakátoknak, hazug médiáknak “köszönhetően”, sikerült totálisan megosztani Nemzetünket! Szabadon működhet az “Oszd meg, és Uralkodj!” elve! Pártok felett álló SZAKÉRTŐI KORMÁNYZÁST!!!…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét