Eddig a családom szőregi otthonát kameráztad, drónokat reptettél a gyerekeim felett, most meg elküldted nyomozni és fotózni a hazugságörvényben fuldokló propagandistáidat Badacsonytomajba, hogy folytathasd a lejárató kampányt. Odakozmáltál a szőregi házunkról hamisan állított felújítás hazug sztorijába, ezért valami újjal kellett előállni.

Ha Édesapámhoz akartál bekukkantani,

akkor legközelebb a hegy lábánál, a temetőben fotózzad majd a szép síremlékét! Ha az én nyaralómat kerested, akkor viszont azt mutasd be! Amit a képen közszemlére teszel, az Édesapám (Dr. Ujhelyi István) korábbi nyaralója, amit hosszú évekig tartó hősies betegeskedése utolsó stádiumában, hat évvel ezelőtt az imádott unokáinak ajándékozott!

- Hirdetés -

Az én nyaralóm mellette van és pechedre a mai napig őrzöm a 12 évvel ezelőtti felújításainak számláit és szerződését 1,2 millió forint értékben, amit személyesen én fizettem ki a vállalkozónak. Ráadásul úgy állítod be, mintha egy eltitkolt ingatlanról lenne szó, miközben vagyonnyilatkozatomban benne van.

Ujhelyi berágott: A hazudozók és a zaklatók is felelni fognak!

Van még hazugságod?

Takarodj a családom hétköznapjaiból! A gyermekeim szobájából és az elhunyt Édesapám emlékéből egyaránt! Ha bajod van a rendíthetetlen ellenzéki harcommal, akkor állj ki velem vitára Európáról, a magyar hazáról és rólad, a dölyfös hatalomról! Egyébként meg találkozunk a bíróságon!

A fideszes lejárató hadművelet energiát ad Ujhelyi Istvánnak a politikai küzdelemhez

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét