Ujhelyi: mindennek van határa! Menjen a kormány a fenébe! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ujhelyi: mindennek van határa! Menjen a kormány a fenébe!

Fejezze be a kormány a vakcinainfónak álcázott pártpropagandát! Azért tényleg mindennek van most már egy határa! Menjen a kormány a fenébe! Már a járvány berobbanásakor figyelmeztettük a nyilvánosságot, hogy a Fidesz nyilvánvalóan propagandacélokra akarja majd felhasználni az oltási regisztráció során a Rogán-féle tárcához befutó adatokat, de akkor nemes egyszerűséggel „oltásellenes gyilkosnak” nevezték azokat, akik ezt szóvá merték tenni. 

Hirdetés

Ehhez képest mindez beigazolódott:

a Fidesz megint átlépte a vörös vonalat és nettó pártpolitikai propagandára használja fel azokat a magyar embereket, akik életmentő oltásra jelentkeztek az elmúlt időszakban.

Ők ugyanis – miután kényszerűen engedélyezték a regisztráció során, hogy folyamatos tájékoztatást kapjanak a kormánytól; hiszen erre volt szükségük az oltásra várva – a minap újabb „tájékoztató” levelet kaptak, amelyben a „nemzeti konzultáció” kitöltésére kérik őket.

Nem arról tájékoztatják őket, hogy mi lesz azokkal a Sinopharm-vakcinával oltott idősekkel, akiknél nem alakult ki az immunitás és emiatt jogosan dühösek, jogosan félnek

Nem arról tájékoztatják őket, hogy hazánkban a negyedik hullám előtt közel nullára csökkent az oltási kedv és a nyugati országok többsége már rég megelőz minket átoltottságban, ezért jó lenne, ha mindenki a saját környezetében megpróbálná még rávenni az oltatlanokat a vakcinák felvételére. De még csak nem is arról kaptak ezek az emberek tájékoztatást, hogy a kormány milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy egyetlen orosz-, vagy kínai vakcinával oltott magyar embert se érjen hátrány, ha utazni szeretne.

Ezek helyett inkább a Sorosról, meg Gyurcsányról, meg kiskorúak nemátalakító műtétjeiről szóló konzultációról kaptak propagandát. Egészen elképesztő és undorító.

Persze, a kormányzat nyilván rávágja majd, hogy minden jogszerű,

hiszen az érintettek hozzájárultak ahhoz, hogy a kormány „kapcsolatban legyen velük”.

(Ugyanezzel a „minden jogszerű” szöveggel takaróznak a nemzetközi lehallgatási botrány kapcsán is, ami hasonlóan nevetséges és önleleplező.) Tényszerű, hogy a vakcinaregisztrációs oldal célja, és szerepe – saját leírása szerint is – az, hogy a koronavírus elleni védőoltással kapcsolatban nyújtson tájékoztatást. Az emberek pedig alapvetően azért járultak hozzá annak idején a kapcsolattartáshoz, mert a regisztráció előfeltétele volt az oltás megkapásának, a kormányzati kommunikáció pedig olyan szerencsétlen, ellentmondásos és káoszos volt már a járvány legelején is, hogy a polgárok bármit megadtak azért, ha valami információhoz juthatnak saját sorsukat illetően.

Felszólítom a kormányt, hogy azonnal hagyjon fel a kormányzati propagandával

és azokat a magyar polgárokat, akik a vakcinaregisztrációs honlapon adták meg elérhetőségeiket, a továbbiakban kizárólag a járványkezelés és oltás érdemi információval keressék meg. Az ügyben bejelentést teszek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is, bízva benne, hogy

Péterfalvi Attila előbb-utóbb visszatér a szabadságáról és a lehallgatási botrány érdemi kivizsgálása mellett erre is jut majd ideje.

A vakcinaregisztrációs adatok pártpropagandára történő felhasználása rendkívül pitiáner és aljas, ami tökéletesen mutatja a rendszer rothadtságát.

Forrás

Kapcsolódó

 

kormány,

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

  • 2021.07.25 - 14:16
    Közvetlen hivatkozás

    Néha elgondolkodom ha a gyártó nem vállal felelősséget a vakcinákért, a kormány sem az orvosok sem, tehát senki . Akkor miért is nem hagynak békén, akkor had döntsem én el hogy akarom e vagy sem. Hozzáteszem én be vagyok oltva de mégis csak legyen ez magán ügy. Ha mégis valaki a felsoroltak közül vállalná a felelősséget a vakcinák hatékonyságáért mindjárt más lenne a helyzet. Kínait is erőltették az eredmény ismert, a hasznot húzók lapítanak, akik meg azt kapták szoronghatnak.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.