Ujhelyi képviselő az Ön nevében is kiakadt: "mit képzelnek ezek magukról? Rohadtul elegem van!" - Városi Kurír

Sorting by

×

Ujhelyi képviselő az Ön nevében is kiakadt: “mit képzelnek ezek magukról? Rohadtul elegem van!”

Higgadt ember vagyok, de most már rohadtul elegem van! Elég volt abból, hogy a kormány vezetői és képviselői hülyének nézik az embereket, lenézik az őket képviselő ellenzékieket és össze-vissza hazudoznak egy sokezer magyar ember halálát okozó, sok százezer magyar ember megélhetését romba döntő járvány kellős közepén.

Hirdetés
 • Rohadtul elegem van abból, hogy a járványkezelést segítő épeszű javaslatokat nemhogy nem fogadnak meg, de pökhendien még csak tudomást sem vesznek róluk. Nemzeti egységről papolnak, közben pitiáner pártpolitikai harcra használják fel még a járványhelyzetet is.
 • Rohadtul elegem van abból, hogy holmi „halálkampánnyal” vádolják az ellenzéket és azt állítják: mi a vírusnak drukkolunk. Hát, mit képzelnek ezek magukról?! Ez nem valamiféle nevetséges sorosozás, meg lejárató kamucikkek írása valamelyik fideszes kiadványban, ez már büntetőjogi kategória!
 • Rohadtul elegem van abból, hogy közérdekű, a magyar társadalom megnyugtatását és tájékozottságát szolgáló kérdésekre jogászkodva csak az időt húzzák („nincs jobb szövegünk ennél?”), majd, ha esetleg válaszolnak is, semmitmondó kamuzás szinte minden mondatuk.
 • Rohadtul elegem van abból, hogy azt hiszik: izomból és kommunikációs-propaganda eszközökkel ezt a helyzetet is kezelni tudják. Ez egy halálos világjárvány az Isten szerelmére, itt a plakátkampány meg a fideszes kamuintézetek elemző-pincsijeinek köztévés szereplései vajmi keveset érnek!
 • Rohadtul elegem van abból, hogy az újabb „nemzeti konzultációval” csak az időt húzzák az elengedhetetlen döntések és az azonnali segítség helyett a szolgáltatói szektorban. Elég volt abból, hogy a válságkezelés pénzeiből leginkább csak a Fidesz csókosai gazdagodnak! És elég volt abból, hogy elsunnyogják mire akarják fordítani az EU újjáépítési csomagjának 5500 milliárdját, ami nem a hűbérúrnak érkezik, hanem tízmillió magyarnak!
 • Rohadtul elegem van abból, hogy miközben az uniós oltóanyagok hiányos vagy lassú leszállítására állami propaganda-kampányt építenek, addig az orosz vakcinák hiányos és lassabb leszállításáról már gyáván, sunyítva hallgatnak.
 • Rohadtul elegem van abból, hogy úgy hergelik a magyar választókat az Európai Unióval szemben, hogy nettó hazugságokat állítanak annak működéséről. Végtelenül aljas a közös vakcinabeszerzés lassúságára mutogatni, miközben a magyar kormány aktív részese volt a folyamatnak és pontosan tisztában vannak azzal, hogy melyik oltóanyagból mikor és mennyi kell, hogy Magyarországra érkezzen. Elvárjuk, hogy a kormány hozza nyilvánosságra: milyen ütemterv szerint számolnak a vakcinákkal! Hogy képzelik, hogy erről továbbra is hazudhatnak?! Azonnali tájékoztatást követelünk!
 • És rohadtul elegem van abból, hogy nem ismerhetjük meg a részletes oltási tervet sem, amely alapján egy felcsúti focistát hamarabb hívnak oltásra, mint a hetvenegy éves édesanyámat! Elég volt ebből a felelőtlen és aljas kormányzati kommunikációból!

Forrás

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

 • 2021.02.21 - 15:36
  Közvetlen hivatkozás

  Köszönet Újhelyi István képviselőnek, hogy a mi véleményünket is közvetítette ennek a (nem akarok jelzőket írni,mert kifogytam abból amit magamban szoktam mondani)Kormánynak!

  Válasz
 • 2021.02.21 - 16:07
  Közvetlen hivatkozás

  Tisztelt Újhelyi Úr. Köszönjük, hogy kiáll a magyar emberekért. Bízunk Önben, sok sikert a további emberi munkájához!!!!

  Válasz
 • 2021.02.21 - 16:13
  Közvetlen hivatkozás

  Ameddig az EU nem kötelezi az orbán-bandát arra,hogy tételesen számoljanak el az eu-s pénzekkel,addig folytatódni fog a szabadrablás. Az meg,hogy ilyen pofátlanok,pökhendiek,és arrogánsak,az beleívódott az egész lényükbe. Reméljük,22-ben változni fog a dolog

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.