Újra akcióban az Ördög ügyvédje? Ezúttal Szájert vette célba! - Városi Kurír

Sorting by

×

Újra akcióban az Ördög ügyvédje? Ezúttal Szájert vette célba!

Rejtélyes üzenetet tett közzé szombat este a Borkai Zsolt volt győri polgármester szexbotrányáról az önkormányzati választások véghajrájában borító Ördög ügyvédje nevű Facebook-oldal.

Hirdetés

Borkai után Szájer?

Az oldal rejtélyes üzemeltetője profilképét egy olasz művész által rajzolt Szájer-falrajzra megváltoztatva annyit írt:

“Kezdődik!”

Hogy pontosan mire célzott, tervez-e valami új botrányt nyilvánosságra hozni Szájerről, vagy valami egészen másról van szó, egyelőre nem derült ki. Mindenesetre többen kezdhetnek izgulni!

Emlékeztetőül…

Ilyen is volt…..

 

ördög ügyvédje

 

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.03.28 - 18:55
  Közvetlen hivatkozás

  Szerintem meg nincs is szükség” Ördög Ügyvédjé” re mert úgyis tudjuk a fidesz meg mocskos kormány szemét aljas dolgait,, olyan nyilvánosan lopnak, csalnak , hazudnak,hogy az már elképesztő ////

  Válasz
 • 2021.03.29 - 08:22
  Közvetlen hivatkozás

  Az orbánhívők nem tudják. Nem hiszik. Még akkor sem, ha látják.Állítom, hogy az orbánhívők jó része azt sem tudja, kicsoda Mészáros vagy Habony. /Saját, rokoni körben szerzett tapasztalataim szerint. Vagy hogy mi az a KESMA. Az SZFE-ről nem is hallottak. Sem a CEU vagy az Akadémia melletti tüntetésekről. / És bármilyen botrány, amely az orbánistákat érinti, csak hazugság lehet, szerintük.
  Utalnék itt egy rendkívül értelmesen és összeszedetten beszélő “tanárnőre”, aki a K.rádió betelefonálós műsorában olyasmit mondott, hogy majd akkor hisz el valami negatívumot Orbánékról, ha bemondják a köz/!!!???/tévén. Vagy a Kossuthban? Nem emlékszem pontosan, de a lényeg ez volt. Ja, és hogy szerinte a pedagógusokon segített a kormány, nem gond, hogy nem oltották őket, hiszen megkapták a digitális oktatást. Arra nyilván nem gondolt, hogy vidéken nincs mindenütt internet, ahogy a városokban sem engedheti meg mindenki magának, hogy laptopot vegyen, stb. És hogy nincs igazi nevelés személyes kontaktus, ráhatás nélkül, márpedig egy tanárnak nemcsak a tananyagot kell leadnia…

  Válasz
 • Visszajelzés: Az Ördög ügyvédje felhívása: pénz áll a házhoz annak, aki..... - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.