Újra egyedülálló lesz Bradley Cooper?

Felcsillan a remény, hogy a sugárzóan kék szemek tulajdonosa – az amerikai színész, Bradley Cooper – újra „piacra” kerül. Vagy nem. Mindenesetre szemtanúk, a 43 éves férfi és párja, az orosz topmodell, Irina Shayk “boldogtalanságáról” számoltak be.

Szinglik figyelem!

Ezt a pár egy fagyosnak tűnő, duzzogásokkal teli New York-i vacsorázása miatt gondolják, és magyarázattal is szolgálnak: amíg a színész nem iszik és egyre inkább a spiritualitás felé fordul, a 32 éves modell bulizni szeretne. Az 1,78 m-es szépség el is utazott egyedül a napokban Ibiza-ra, ahol party-ról party-ra járt. Mint tette, például előző párja – a nem a szépsége miatt kedvelt – portugál focista klasszis Cristiano Ronaldo oldalán is. Az ő kapcsolatuknak 2015-ben lett vége, s a modell nem sokat búslakodott, még abban az évben összejött a jóképű amerikai színésszel, aki néhány hónapnyi ismeretség után a modell New York-i lakosztályába cuccolt. A lángoló szerelemnek kézzelfogható eredménye született, a 2017-ben világra jött Lea de Seine (valószínűleg Párizsban fogant, azért e regényes név) személyében. A párt gyakran látták, amint gyerekkocsiban sétáltatták első közös csemetéjüket.

Cooper és Lady Gaga

 

A „jól értesültek” másik csapata a pár elhidegülését annak tudja be, hogy Cooper idén rendezte első filmjét, a Csillag születik című 1937-es filmdráma remake-jét, melynek férfi főszerepében ő, női főszerepében pedig az amerikai énekesnő, Lady Gaga látható. Gaga-nak nem volt könnyű dolga, mert a múltban olyan elődök játszották szerepét, mint Judy Garland és Barbra Streaisand. Szóval a huhogók másik fele, e film forgatásának forró jeleneteit hozzák fel ürügyül, hogy a Cooper-Shayk pár elhidegült egymástól.

Cooper-t eddigi pályafutása során számos díjra jelölték, többek közt többször BAFTA és Golden Globe-díjra is. A Time Magazin 2015-ben a világ száz legbefolyásosabb embere közé választotta. Három éven keresztül pedig a világ legjobban fizetett színésze megtisztelő címet mondhatta magáénak. Hogy mi lesz a muszlim tatár apával rendelkező Shayk és az anyai ágon olasz felmenőkkel bíró Cooper kapcsolatából – elválik.

Hasonló

Válik a Hollywood-i sztárpár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük