Újra szól a hatlövetű Mesterházy? —  indul a társelnöki posztért

Őszi tisztújításán az MSZP is felkapaszkodik a társelnöki divatvonatra, az intézmény bevezetése vagy azt jelenti, hogy egyes pártok elnökei egyre kevésbé vállalják a személyi felelősséget, de az is lelehet, hogy a pártok tesznek a társelnök személyében féket elnökük nyakába. Az MSZP-nél Mesterházy, az egykori elnök is bejelentkezett a pozícióra.

A válaszom röviden: IGEN! IGEN! IGEN!

Amióta az MSZP támogatottsága történelmi mélyponton van sokan kérdezték tőlem, hogy indulok-e a párt társelnöki pozíciójáért és, hogy látok-e esélyt arra, hogy újra növekedjen a támogatásunk és erősödjünk? A válaszom röviden: IGEN! IGEN! IGEN!

– írja közösségi oldalán az egykori és reménybeli pártelnök.

Most van igazán szükség egy olyan progresszív baloldali pártra és politikára, amely a legfontosabb céljának az egyenlőtlenségek csökkentését, az egyre mélyülő szociális válság felszámolását tartja. folytatódik a bejegyzés némi demagóg kitérő után.Ez a záloga annak, hogy Magyarország és minden egyes magyar ember felkészülten nézzen szembe a XXI. század kihívásaival. Szükség van egy progresszív baloldali pártra, egy olyan mozgalomra, amely erős képviseletet és reményt ad a munkásoknak, az alkalmazottaknak, a kisvállalkozóknak, a szegényeknek, a nyugdíjasoknak és mindazoknak, akik a jelenlegi rendszer kárvallottjai. Én azt szeretném, ha az MSZP lenne ez a párt!

Mesterházy is faltól-falig összefogást szorgalmaz

Az Orbán-rendszer leváltása kizárólag az ellenzéki pártok teljes összefogásával lehetséges. Közös jelöltek, közös lista és közös miniszterelnök-jelölt. Az összefogás sikere a benne szereplő pártok erejétől is függ. (…)Azt szeretném, hogy olyan szavazókat szólítsunk meg, akiket más pártnak nem sikerült és ezzel napról napra erősítenénk szövetségünk erejét. Azt szeretném, ha a Magyar Szocialista Párt az új rendszerváltás egyik vezető ereje lenne!Ezért kész vagyok mindent megtenni! (…)

Egy olyan politikai közösséget, egy olyan pártot szeretnék, amely az hosszú évek óta tartó lassú jelentéktelenedés után ismét tiszteletet ébreszt, még ellenfeleinkben is!

A bejegyzés utolsó része, egyértelműen a választóképes párttagokhoz, küldöttekhez  szólókampány szöveg, amely magába foglal egy lelkesítőnek szánt kampány videót is , ami jól mutatna, ha nem tudnánk mekkora bukfenc lett a dolog vége 2014-ben.

Mesterházy Attila a bejelentését, egyébként az ATV Egyenes beszéd című műsorában is megerősítette.

Mesterházy

 

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Újra szól a hatlövetű Mesterházy? —  indul a társelnöki posztért

  • 2020.08.18 - 11:47
    Közvetlen hivatkozás

    A Mesterhazyhoz naptarat lehetne igazitani! Ket valasztas kozott mindig a valasztashoz kozelebbi idoszakban elobukkan, belevakkant valamit az eterbe, aztan csapot-papot otthagy, es elhuz. Most kitalalta, hogy az mszp elere all – holott Toth Bertalan alatt mar eleg jol konszolidalodott a part – ne feledje Mesterhazy, hogy a 2018-as szavazas minden partot megzilalt, nemcsak az mszp-t. Nem biztos, hogy o kellene most barhova – miert nem bizzak a teljes partvezetest Kunhalmira? Jo arc, tisztesseges, es vegre egy no is megmutathatna, hogy mit tud. Lehet, hogy alapjaiban nem tul sokat valtozna a politizalasuk, de Kunhalmi szemelye miatt nohetne a tamogatottsaguk, foleg a nok kozott.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük