Mint arról beszámoltunk, az Angyal ügyvédje blog első bejelentkezésében beígérte, hogy 2020. január elején nagy dobásra készül. 

Angyali pontosítás….

A blog szerzője azt írja: sokan találgatják, hogy január 1-én Gréczy Zsolt érintettségét fogják-e nyilvánosságra hozni az Old Rams- és Szinyei Merse ház-ügyben, de szerinte nem erről van szó.

“Bármennyire is kártékony figurának tartjuk Gréczyt, ő a ma kikerült fotók alapján megoldotta a saját bukását külső segítség nélkül is”

– olvasható a blogon, amely korábban két MSZP-s politikust, Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt is megzsarolta.

Azt írják,

“a mi ügyünkben január 1-én jönnek a konkrét nevek és új információk itt a blogon, az addig összegyűlt bizonyítékok pedig ugyanekkor jutnak el a hatóságokhoz”.

Becso

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Volt olyan időszak, amikor Gyurcsány megígérte, hogy nemsokára olyan kompromittáló papírokat mutat nagyérdeműnem, melyből egyértelműen kiderül, Orbán melyik bankban tartja a félretett pénzecskéjét…a mai napig lélegzetfisszafojtva várja egy ország…

    Erre most itt van nekünk Gréczi…ő is ígér…meddig nem vehetünk levegőt?

  2. Az “angyal ugyvedje” fogalom nem letezik, de mast nem nagyon vartam a finkelstein-habony-rogan volnaltol, mert kb. ennyire telik nekik – minden otletet nehezen szulnek meg – akkor is torzszulottre sikerul…. Greczy aldozat, borkai bunozo – megprobaljak az egeszet osszemosni, es egy szexorgiara leszukiteni, hogy januar vegeig a gyoriek elfelejtsek azt a par 10 milliard forintos Audis ugyet, meg a kurvaknak megszerzett unios 100 milliot, amivel kielegito szolgaltatasaikat akarjak javitani….
    Egyenlore megtehetik, mert a kezukben a lehallgatas joga, a hackerek nekik dolgoznak, a kubatov listat is a fidesz oldalan frissitik, es persze a titkosszolgalat is sinter “olajszokito” sanyanak dolgozik…. Pedig mar o is nagyon elmenne nyugdijba (3 eve bejelentette), de elfelejtette a maffia-torvenyt: a Szervezetbol kilepni nem lehet, csak kihalni… Hat mar elegge kozel van ez az idoszak…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét