Városi kurír
A napi fontos.

Újszülöttgyógyász nélküli újszülött osztály – hungarikum, ami nekünk az életünk…..

Dübörgünk......

0 354

Tényleg, minek is egy újszülött osztályra neonatológus, azaz újszülöttgyógyász? Ez biztosan egy olyan ballib sorosista csökevény! Vagy mégsem? Nagy oddsal fogadnánk arra, hogy ha a saját gyerekéről van szó, még a legortodoxabb fideszes is szívesebben veszi, ha hozzáértő kezében vagy a kis jövevénye.

Csütörtökön délben felmentették

Kocsis Istvánt, a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája PIC osztályának osztályvezető főorvosát – írja a 24.hu. A portál információi szerint a főorvossal együtt egy kollégája is távozik a koraszülöttek intenzív ellátást végző osztályról, ahol így nem marad neonatológus.

Újabb sürgősségi osztályvezető orvos mondta, hogy eddig és ne tovább!

A Kocsis által 5 éve vezetett 24 ágyas osztály közel dupla akkora, mint a Honvédkórház PIC osztálya, amely december 16-án zár be. A kapacitáshiányt a fenntartó Honvédelmi Minisztérium elismerte, valamint közölték, hogy elsődlegesen pont a Semmelweis Egyetem osztályaira irányítják a veszélyeztetett kismamákat és a koraszülött csecsemőket – a Szent János Kórházon kívül .

Az ápolók után az orvosok is felmondtak az ajkai kórház intenzív osztályán

Feljelentgetünk? – arab származású magyar állampolgárságú osztályvezető orvosra uszítottak rendőröket és ők “uszultak”….

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ