Ül? A regnáló megint 3.9 milliárd – 3.900 millió – közforinttal dobta meg Schmidt Máriát!

Az aktuális Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet értelmében a nagy sikerű Sorsok Háza és több fergeteges emlékév megrendezése után az ismert fociszakértő, Schmidt Mária közalapítványát találta meg a feladat, hogy majdnem 4 milliárd forintból kiállítást rendezzen Puskás Ferencről a róla elnevezett 190 milliárdos stadionba.

Szegény, elfoglalt történésznek most pont van egy szusszanásnyi ideje, amíg a Sorsok Háza körüli paláver elül, hogy behúzzon újabb majdnem 4 milliárd közpénzt.

A kormány

„egyetért azzal, hogy a Puskás Aréna részeként megvalósuló Puskás Kiállítási Központot – ideértve az ahhoz szükséges kiállítástervezési, kiállítási eszközök beszerzésére irányuló, valamint belsőépítészeti és kiállításkivitelezési feladatok ellátását is – a Puskás Aréna épületének véglegessé vált építési engedélye és kivitelezési tervei alapján a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány valósítsa meg”.

Tudod Viktor, Puskás Öcsi küldene el elsőként a pics@ba!

Erre a feladatra idén 2,4, jövőre 1,5 milliárd adóforintot biztosít a kormány

A helyzet érdekessége, hogy a Puskás-hagyaték nem a Sportmúzeumban vagy más nagy közgyűjteményben, például a Nemzeti Múzeumban van, hanem egy kis Fejér megyei faluban, Felcsúton.

Mi az? 30 milliárdról indult, 190 milliárdra Fideszesedett és még nincs kész ….

Ahogy tavalyi összefoglaló cikkünkben emlékeztettünk: az Aranycsapat számos tagjának őrzik itt emlékeit, Orbán Viktornak ugyanis régi álma, hogy ott legyen a Puskás-zarándokhely. Nehéz döntés előtt áll a miniszterelnök: kölcsönadja a neki átadott Puskás-hagyatékot az új stadionjába, vagy maradjon a falujában?

Forrás

Az állam titkolja az új Puskás Ferenc Stadion szerződéseit

Egy hozzászólás itt: “Ül? A regnáló megint 3.9 milliárd – 3.900 millió – közforinttal dobta meg Schmidt Máriát!

 • 2019.04.07 - 17:16
  Közvetlen hivatkozás

  … simán FideSS támogató az LMP, mint legutóbb, amikor elősegítették a kétharmados többséget a Parlamentben .- nem rugalmatlanságról van szó! Most megint magukra veszik a kétharmad bűnét.
  … na tessék, itt ülünk megint egy „FideSS Csalárdi program” politikai operett nézőterén. Csak a bankok jöttek rá: nem jár a CSOK! – sok a buktató.
  ….Ha nem akarsz migráncst az országban, akkor szavazz az ellenzékre, még egyet sem engedett be, Orbán viszont 47300 – at…… Kedves nyugdíjasok lehet választani a kéz csókolgatás és a normális nyugdíj között, csak a fejeteket kell használni, nem csupán imádkozni !
  ….Az Európa Tanács felszólítja Magyarországot, hogy hozza nyilvánosságra a korrupciós kockázatokról készült országjelentést – az Orbán zsebében van az egész ország! ?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük