Ülünk a roggyant Trabantban, amiből a gázt lehegesztette, a féket meg rég kilopta apus és bandája!

„Apus, apus! Nézd már egy bolond meg szembejön velünk az autópályán! Mit egy Bözsikém, mit egy!? MIND!” Soha nem tetszett ez a vicc. Mert ostoba. Mert nem is szellemes. Mert még egy jóízűt röhögni sem lehet rajta. Erre, tessék!

Mi ülünk tízmillióan a rohadt viccben valami roggyant Trabantban, amiből a gázt lehegesztette, a féket meg rég kilopta apus és bandája

Mi, az elképedt, félrevezetett, kirabolt magyarok. Mi, akik most, guvadt szemekkel csak azt látjuk, hogy a mi „apusunk”, a Kedves Vezető nem kizárt, hogy totál kattant. Zizi. Ketyós.
Mit mondjak még? Ha ez a csávó nem őrült, akkor minden bizonnyal én vagyok az, meg Európában még, vagy 740 millió elképedt ember, aki már a legkevesebb jóindulat nélkül figyeli, ahogy ez a totyakos, szoláriumozott fejű, gyűrött, vérbenforgó szemű gazember dűt-borít.

Szóval ott tartunk,

hogy a szokásos pénteki, közrádiós őrületen – ez a fickó, ha nem szerelmes a saját hangjába, gondolataiba, hát terelőkutya legyek a Hortobágyon! – a Kedves Vezető szerényen bejelentette a V1-ek megalakulását, közölte, hogy a lengyelek is elhagyták a bolondok hajóját, egyedül maradtunk, már hivatalosan is. Ha ráér, meg jól kiretusálják a „Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” rigmusból a mocskokat, eddig se sok vizet zavartak, a bort meg átírják pálinkára, végtére is ezért szabadságharcolt, hogy nőne köröm a pimpijére.

De, amúgy, ő „látja, hogy mire megy ki a játék”, amitől én végképp kétségbeestem, mert én meg régóta azt figyelem, a Kedves Vezető egyre vadabbakat tud látni, a pikli tudja, mi az oka, aminek szörnyű vége lesz, mint minden ilyen jellegű mentális zavarnak általában.

Merthogy rá, ne erőltessék azt a kurva jogállamiságot,

neki senki nem mondhatja meg, mit hord el a közösből a felcsúti dácsájába, Balatont, fél Budapestet, Dunántúlt, ilyeneket. Érdekes, hogy a jogállamisággal nemcsak neki van gondja, de annak a sok kedves, szimpatikus elítéltnek is, akik például Sopronkőhidán múlatják a drága idejüket a hülye jog miatt, ahelyett, hogy betörni járhatnának. Nekik is sok gondjuk van a cuccal, csak szerencsétlenségükre ők nem politikusok, kormányfők, csak szimplán gazemberek.

Nézzék! Lehet itt bármit mondani,

meg jó, focialista-illiberalista hívőként ész nélkül szurkolni a narancssárga csapatnak. Lehet. Meg lehet legyinteni arra áhítatos hívőként, ha ellopták az öltözőket, az egyik kaput, meg mindent, a sajátjukat meg bedeszkázták. Lehet. De, ez, a közeles, és közös jövőnk, mindenkire érvényes drámát jelent majd, függetlenül a Kedves Vezetőbe vetett feltétlen hittől és csodálattól, mert ez a szerencsétlen teljes mentális zavara minden erejével röhögve hajtja a rábízott népet ki Európából, valami őrült-nyomorult félázsiai, totális diktatúrába.

Oda, ahol majd ugyanúgy fognak égnek meredni a Kedves Vezető arany lovasszobrai, amit a szemétben guberáló, éhező, ellátás nélkül tengődő nép majd csak távolról imádhat, mint minden rendes, másik posztszovjet Közép-ázsiai diktatúrában az lenni szokott.

Mert a Kedves Vezető nem akar „ingyenpénzt”,

közös hitelt az EU-tól, nagyon jó neki az aranyáron kibocsájtott devizakötvény is, meg a 30 évre eladósított ország. hogyne lenne jó! Tojik ő rá, nem neki lesz vele gondja, hanem a tízmillió bámész magyarnak, aki majd nyögni fogja a kamatokat. annyi mindig marad, hogy stadiont építhessen, meg az egyre nagyobb repcsiparkot tankolni tudják.
Nagy a baj, mert a Kedves Vezető szerint

„Aki nincs az unióban, az gyorsabban tud védekezni a koronavírus ellen”

Szerintem meg elmegy a fenébe, az összes kuplungos hatalmi mániájával együtt!

Engem, a családomat ne abajgasson az orosz kísérleti vakcinájával, meg az is biztos, hogy ki nem visz a civilizációból, valami őrült-beteg-hibbant-vegyigyümi szagú-zsírostokájú diktatúrába, az tuti!

Kunetz

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Ülünk a roggyant Trabantban, amiből a gázt lehegesztette, a féket meg rég kilopta apus és bandája!

  • 2020.12.06 - 20:21
    Közvetlen hivatkozás

    Én attól tartok ez nem szolárium,hanem a
    szokásos adria.Nem nagyon hiszem hogy szabiján a fűrdőkádban pancsolt.Egyébként a cikk minden szava igaz.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük