Sorting by

×

Ungár Péter: “azért szépet küzdött a zavaros hátterű b**i zsidó budai milliárdos, valljuk be…” – Amikor nem harc, hanem versengés zajlik…..

Czeglédy Csaba nyerte a Vas megye 1.-es OEVK előválasztását, Ungár Péterrel szemben. A DK képviselőjelöltje 3837 szavazatot kapott, míg az LMP-s Ungár 3661-et. A harmadik induló, Koczka Tibor (Új Világ Néppárt) nagyon lemaradt, ő 110 szavazatot kapott. A versengésük példa arra, hogyan kell ezt csinálni!

Ungár  péter szerda este a Facebookon gratulált Czeglédy Csabának

“Megvannak a Vas megye 1.-es OEVK előválasztásának végleges eredményei. Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott, és külön mindenkinek, aki megtisztelt a szavazatával! Ez most ennyire volt elég. Egy nagyon erős ellenfél mellett, az ellenzék legnagyobb pártjával szemben ennyit sikerült teljesíteni.

Czeglédy Csaba megérdemli a győzelmet, nagy harcos, igazi lokálpatrióta.

Gratulálok, és bízom benne, hogy jövőre Szombathely és térsége Csaba megválasztásával hozzájárul a kormányváltáshoz!

u.i.: A szombathelyi Fidesznek üzenem, hogy nem szabadulnak meg tőlem.

u.u.i: Azért szépet küzdött a zavaros hátterű buzi zsidó budai milliárdos, valljuk be.”

A kommentekből….

A hozzászólások nagy többségéből az derül ki, hogy a választól méltányolják a tisztességes versengést:

“Tisztességes kampány után egy demokratához méltó posztot olvashatunk Ungár Pétertől. További sok sikert kívánok a politikai pályán.”

“Az egyik legszebb küzdelem volt a szombathelyi. Régóta látványos, és elismerésre méltó munkát végeztél, gratulálok, és sajnálom!”

“….én a versenyben egy igazi EMBERT ismertem meg…..az u.u.i-nak nyomát sem láttam (hallottam)!Csak gratulálni tudok!”

“Péter!!!! Óriási vagy, emellett rendkívül sportszerű is és igen az utolsó mondatod mindent visz!👍Listán tutira benn leszel a parlamentben, mert neked ott a helyed! Hajrá Ungár Péter!!!!”

“Nagyon sajnálom, nagy szükség van Rád kedves Péter. Üdvözöl egy heteroszexuális, nem zavaros hátterű, pesti értelmiségi, pedagógus pályát elhagyó, elkeseredett honfitársad”

“Nagyon sportszerü és tisztességes küzdelem volt a Tietek ! Szép volt !”

“Kedves Péter! Példát mutat emberségből,tisztességből,sportszerűségből .😍Gratrulálok,nagy küzdelem volt ..Bár minden ellenzéki így viselkedne,de félek ,mások nem ilyenek …”

Czeglédy Csaba bejelentkezése:

Szép volt, fiúk!

 

Ungár Péter: azért szépet küzdött a zavaros hátterű b**i zsidó budai milliárdos - Amikor nem harc, hanem versengés zajlik.....

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.