Ungár Péter nem veszi meg a Magyar Nemzetet

A tárgyalások nem vezettek sikerre, így biztos, hogy nem vásárolja meg Simicska Lajos médiaportfolióját – jelentette be csütörtök este Ungár Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Az LMP képviselője nem volt hajlandó részleteket elárulni az oligarchával való egyezkedésről, így arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mennyire volt valós Simicska eladási szándéka. Ungár a bejelentését azzal indokolta, ami eddig is nyilvánvaló volt: olyan árat mondott az eladó, amit nem tudott előteremteni, illetve a lapok fenntartása sem lett volna megoldható.

Hangsúlyozta azonban, hogy a plurális médiát nagyon fontosnak tartaná. Arra a kérdésre, hogy tervezi-e más lap megvásárlását, úgy felelt, hogy ha bármilyen konkrétum lesz, akkor el fogja mondani.

Ungár Péter nem tudja, kire gondolt Hadházy

Rónai Egon riporter megkérdezte, hogy kire gondolhatott Hadházy Ákos mikor azt mondta: az LMP parlamenti frakciójában is van, aki a Fidesz szekerét tolja. Ungár Péter szerint Hadházyt kéne megkérdezni, hogy kire gondolt, de szerinte az ügynöközés, árulózás az, ami a Fidesz malmára hajtja a vizet.

(Forrás: atv.hu)

Kapcsolódó:

Ungár Péter mégsem a családi bugyellárisból venne Magyar Nemzetet

Simicska behódolt? – megszűnik a Magyar Nemzet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük