Ungár Péter: “Rászolgáltunk a vereségre” – Lemondott az LMP teljes vezetése!

Az LMP-s képviselő szerint cserben hagyták a választóikat, ezért megérdemlik a vereséget. Nem elég csak az utolsó pillanatban mozgolódni, folyamatos munkára van szükség. Az előzetes hírek szerint egyetlen képviselőjüket sem sikerült az EP-be juttatniuk.

Előrejelzések szerint az LMP nagyon leszerepelt az európai parlamenti választásokon, Ungár Péter képviselő a hvg.hu újságírójának előrevetítette a választási eredményt:

“A választóink megbüntettek minket. Megérdemeljük. Nem az elmúlt két hónapért büntettek minket a választók, hanem az azt megelőző 12-ért. Elkövettük ugyanis a legnagyobb hibát, amit egy párt elkövethet: csalódást okoztunk a szavazóinknak, cserben hagytuk őket a választások után. Nem az ő képviseletükkel foglalkoztunk, hanem saját belső konfliktusainkkal és útkeresésünkkel. Nem kérdés, hogy rászolgáltunk a vereségre”

A vártnál sokkal rosszabb vasárnapi EP-szereplés miatt lemondott az LMP teljes elnöksége,

vagyis a két társelnök, Demeter Márta és Keresztes László, illetve Kanász-Nagy Máté titkár, és Hajdú Mária, Józsa László, Kendernay János, Kis-Szeniczey Kálmán, Pálvölgyi Miklós és Turcsán Szabolcs, jelentették be a párt eredményváróján összehívott sajtótájékoztatón, amit egy rövid elnökségi gyűlés előzött meg. Az elnökség ezzel is segíteni akarja a teljes tisztújítást.

 

2 hozzászólás

 • 2019.05.26 - 22:25
  Közvetlen hivatkozás

  szerzett nálam egy jópontot: végre valaki aki nem másra mutogat, ha a felelősség kerül szóba.

  Válasz
 • 2019.05.27 - 12:05
  Közvetlen hivatkozás

  Ungár Péter ne csodálkozzon,mert aki a FIDESS hátszele,rákos daganata,az nem lehet hiteles soha!Pláne ha az édesanyja a Fidess oszlopos tagja,kiszolgálója,korrupt és alázatos,vakon követője!Meg a fia is!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük