Unlak Köpcös, végtelenül és egyre dühösebben!

Unom, hogy az életem jelentős részében rólad szóltak a napjaim, hogy egy ország lesi reggelente, milyen új ostobaságot álmodtál meg magányod sötétjében!

Unom,

hogy egy Ausztria-fejlettségű, vendégszerető, barátságos Magyarország helyett most valami alsó-türkföldön élünk, ahol lassan én sem, senki sem tudja, hogy momentán a piros pöttyöt kell még mindig keresni a kisgyerekek fenekén, mert a japánokkal vagyunk rokonok, vagy csak néhány türk segget, mert velük még jobban.De az szinte biztos, hogy a finnekhez nem lehet közünk, mert ők szerinted a hanyatló nyugat, valójában maga a normalitás a maga egyszerűségében.

Unom a „szent” család sz@ros pelenkáit,

a trottyos gatyáidat, az eltagadott, de mindenki által vélelmezett milliárdjaidat, azt hogy a lázadó fiad lázadása mindössze arra volt elég, hogy a te politikai szektád mellé egy másik vallásit gründoljon, amit ugyanúgy a mi verejtékünk és a nyugat pénze tart majd fent, mint a te egész bűzös rendszeredet.
Unom a hazugságaidat, a Goebbelstől lopott, ócska tömegmanipuláló állami propagandádat, nyalonc médiamunkásaidat, olvashatatlanul ostoba újságjaidat. Hogy párálló szemekkel azok emelnek piedesztálra, tapsolnak üdvözült arccal, aki a Kádár-rendszerben még eskü alatt állították, hogy megjelent előttük maga a “nagy Lenin”.

Nem csak unom, de taszít is

a folyamatos háborús-ólomkatonás-tekes-salleres-kokis, infantilis hőzöngésed, ezért is hihetetlen elégtétellel tölt el, hogy pont egy nő hatalmas nagy lángosa virít a képeden. Kapaszkodj meg! Letörölhetetlenül! Egy

“gyenge”

nőé, aki a végén talán el is sírta magát, de aki mindezek ellenére akkora sallert vitt be, amitől a hátadon pörögsz még azóta is. EGY NŐTŐL, mondom, akiket te megvetsz, lenézel, mert ugye, te

„Nőügyekkel nem foglalkozol”,

és aki elsőnek, de közel sem utolsóként olvasta a fejedre mindazt, amit az azóta már lekommunistázott, lelabancozott „sajátjaid” elsöprő többsége is támogatott!

Unom, hogy Európa urának képzeled magad,

miközben a tükörben egy jelentéktelen politikai törpe néz rád borotválkozás közben.

Unlak, de titkon unnak már a körülötted lebzselő, szervilis haszonlesők is,

és egyre többen a kijáratot vizslatják a hátad mögött. Mennének már, mert elmúlásszag lengi körül homokra épített hatalmadat!

Nagyon unom a rád épített, belőled táplálkozó, ostoba és primitív, vezérelvű, zsírtól csöpögő, böfögő, bokacsattogtató uram-bátyám világodat, unom, hogy azzal hitegeted magad, hogy mindez örökké fog tartani, pedig az egész tákolmány már recseg-ropog, és pont olyan ostobán és primitíven fog rád omlani az egész, ahogy épült!

Orbán Viktor, Ön csak hazudni tud ? – egy “öreg kisnyugdíjas” kitálal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük