Sorting by

×

Ünnepi horoszkóp: mely csillagjegynek, hogyan telik az év utolsó hete?

Mely csillagjegynek mit tartogatnak a csillagok az év utolsó hetére? Sokaknak fárasztó lesz az ünnepek megszervezése, de a legtöbb csillagjegy boldogan várja a Karácsonyt és a szilvesztert. De addig is, nézd meg, mi vár Rád szerdán!

Kos december 25-31

Ez a hét eseményekben dús lesz amit kiegyensúlyozhatsz, ha egy kicsit pihensz. Ez a hét nem kimondottan a szabadságolásról fog szólni, az új év sok ismeretséget tartogat számodra. Azok a Kos szülöttei akik úton vannak nagyon figyeljenek, legyenek óvatosak.

… és ma?

Kedves Kos, ma egy új időszámítás köszönthet be életében. Itt az ideje, hogy a már megszokott, unalmassá vált dolgaitól megszabaduljon, s egy kicsit felfrissítse, vagy akár le is váltsa mindazt, ami megkopott környezetében. Szabaduljon meg rutinná vált kötelezettségeitől, melyen már nem okoznak örömet, s nyisson új, ismeretlen, akár szokatlan dolgok irányába.

Bika december 25-31

A Karácsony úgymond nagyon barátságos lesz számodra lehet, hogy a szeretteid karácsonyi ebédre jönnek hozzád. Ez a nap a kibékülések napja, ha dühös voltál valamelyik családtagodra, most megbékélsz vele. A pihenésre és kikapcsolódásra is lesz időd, úgy fogod érezni, hogy a dolgaid fejlődnek anélkül, hogy kontrollálni kellene.

… és ma?

Eljött a nap, kedves Bika, amikor végére ér energiáinak, s feltöltődésre van szüksége. Ezt a legkönnyebben úgy teheti meg, ha leül, s átgondolja dolgait, akár pontról-pontra, lepésről-lépésre. Meg kell tanulnia, hogy tud úgy uralkodni életén, hogy ne uralkodjon el időről időre a káosz, de ne is vegye el minden idejét a folyamatos szervezés. Néha bizony ennek érdekében sodródia kell az árral, s hagyni, hogy a dolgok maguktól a helyükre kerüljenek.

Ikrek december 25-31

Ez a hét nagyon szépen fog kezdődni az Ikrek jegy szülöttei számára, lehetséges, hogy egyes Ikrek jegy szülöttei valamit szervezni fognak, talán nálunk lesz az év végi parti. A karácsony nagyon fontos lesz a számukra, különleges dolgokat akarnak csinálni olyan lelkesen, hogy a körülöttük lévőket is bevonják ebbe. Feltétel az, hogy ők álljanak mások rendelkezésére, figyeljenek jobban az atmoszférára. Az Ikrek azért mennek társaságba, hogy elfeledjék a családi problémákat.

… és ma?

Eddig is sikeresen kovácsolt anyagi javakat féktelen energiájából, most azonban még inkább felerősödhet tehetsége. Bátran menjen el a végletekig, s tartson ki erőteljesen önmaga mellett, kedves Ikrek, de vigyázzon, hatalma nehogy önt is elsodorja. Tegyen meg mindent sikereiért, de ne legyen türelmetlen. A dolgok, amiknek meg kell, meg is fognak történni.

Még több horoszkóp….

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.