A civil egyesület és a facebook csoport karácsonykor sem feledkezik meg a cívis városban élő nehéz sorsú embertársainkról.

A több éves hagyománynak megfelelően december 26-án,

az ünnep másnapján, a Petőfi térre hívják vendégségbe a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán kivert kutyaként élő felebarátaikat.

“Kis csapatunk ünnepi menüvel igyekszik, – ha csak pár órára is – szebbé tenni a térre érkezőknek Jézus születésének ünnepét.

A szeretet ünnepén igyekszünk ajándékokkal is kedveskedni

a szüleikkel érkező gyermekeknek, s ha erre lehetőségünk lesz – az előző évekhez hasonlóan – a tér fáin meleg sálakkal, kesztyűkkel várjuk az ünnepi ebédre érkezőket.

Szeretnénk, ha emlékezetes lenne 2018 karácsonya azoknak a nincsteleneknek is, akiknek nem lesz feldíszített fenyőfájuk, akik Szenteste még annak is örülnek, ha nem hidegben, fázva, dideregve telnek el az ünnep órái. A kis csapatunk anyagi lehetőségei végesek, mi nem vagyunk tehetős emberek, de tiszta szívvel adjunk, amit pénztárcánk enged. Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, – ha erre lehetősége van – akár anyagi támogatással, de akár meleg ruhaneművel, élelemmel, bejglivel, süteménnyel, gyermekjátékokkal, könyvekkel, járuljon hozzá a

“nincstelenek karácsonyához”.

Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét