Unod már az „önfeledt” horoszkópokat? Összegyűjtöttük az igazságot az állatöv jegyeiről!

Ha belefáradtál már az örökkön „jó” horoszkópokba, akkor most jó hírünk van, hiszen összegyűjtöttük a legpontosabb leírásokat, amelyek megadják az egyes állatövi jegyek jellegzetességeit:

Kos

A Kosokat gyakran önzőnek tekintik, de ők csak tudják, hogyan kell maguknak élni. Egyáltalán nem arrogánsak, hanem mindössze egyszerűen nem tartják szükségesnek mindenki mosolyát, akivel csak találkoznak. Nem ütik bele az orrukat minden dologba, de nem is halmoznak el bókokkal. Nem féltékenyek, és szeretnek egyedül lenni. Néhányan úgy gondolják, hogy senki sem lehet makacsabb, mint egy Bika, Bak vagy egy Skorpió, de ez nem igaz! Ezek az emberek még nem próbáltak vitában meggyőzni egy Kost! Emellett a Kos nő olyan könyv, amit egy férfinak írtak. Ha nem érted, akkor hagyjad, nem neked írták! Ha egy Kos nem mosolyog, öleld meg; ha hisztizik, etesd meg, és ha kissé lelassul, csókold meg!

Furcsa, hogy a Kosok még nem haltak ki,

tekintve a korlátlan bizalmukra az emberek irányában, és a ritka egyértelműségükre. Sokan egész héten a pénteket várják, egész hónapban az ünnepre várnak, egész évben azt nézik, mikor lesz már végre nyár, egész életük a boldogság keresésével telik el… A Kos tudja, hogyan élvezheti ki a mindennapokat, annak minden egyes percét. A bizalma az agy sejtjeihez hasonlít: elvesztésük után nem lehet többé helyreállítani. Ne kapkodjunk és mondjunk rosszat a Kosra, inkább gondolkodjunk: mi tette őt ilyenné? Ne csapjuk be a Kost: egy Kos inkább a keserű igazságot részesíti előnyben az édes hazugságokkal szemben. És nem fog senkinek megbocsátani a megtévesztésért! Nyilván a Kos sem tökéletes, sem megjelenésében, sem jellemében. De ők képesek a legjobban saját magukat adni.

Bika

A Bika paradicsoma minden olyan hely a földön, ahol nincs ébresztőóra, hétfő és főnök. A férfiak úgy vélik, hogy a nőknek vagány srácokra van szükségük tele pénzzel… De a Bikák 90%-a inkább a medvét választaná a Mása és a medve rajzfilmből. A nő Bikákban csodálatos és meglepő módon kombinálódik mindaz, amelyek nélkül lehetetlen élni, és amelyekkel lehetetlen élni. De mit lehet tenni, a Bikák már csak ilyenek! Meg olyanok, hogy ha már megvan mindenük, készségük, felsőfokú végzettségük, ők egy csokoládés, boldogabb jövőről és egy hercegről fehér lovon álmodoznak! Továbbá, ha egy Bika csokoládét akar, akkor megy és csokoládét eszik. Mert ha ehelyett gyümölcsöt, zöldséget, salátát, halat és így tovább eszik, akkor is csokoládét eszik! Még ha az élete nehéz is, a Bika gyönyörű csipke bugyit fog találni és hordani.

A Bika nőkkel nem nehéz:

megöleljük és bókokkal kedveskedünk neki. Ha semmi más nem jut éppen eszedbe, csak kérdezd meg tőle: „Szeretnél enni?” És ennyi: te vagy a tökéletes férfi! A Bika szerint a szerencse az, hogy sokat utazik, ízleteseket eszik és a szeretett párjával alszik. Igen, a Bika szörnyen önző. Ha valami hozzájuk tartozik, az azt jelenti, hogy csak őnekik és senki másnak. Nem számít, hogy ez személy vagy dolog. De amit a Bika „sajátjainak” tart, azt mindennél jobban szereti. A Bika annyira hűséges, hogy még az úton történő átkeléskor se néz körbe.

Ikrek

Az Ikrek nagyon szeretnek mindenkit, aki jól bánik velük. Még ha az Ikrek nem is gyakran beszélgetnek veled, ettől még ne gondold, hogy nem értékelnek téged. Az Ikrek nem édesség, hogy mindenki ízlésének megfeleljen. Olyan dió, amelyet nem mindenki tud megtörni! Ennek megfelelően az Ikrek mottója: ha nem szabad, de igazán szeretnél, akkor kell! Tudod, mit akarnak az Ikrek? Azt akarják, hogy változás legyen, a nyár, meleg, lélegzetelállító szele fújjon, és minden feleslegeset kifújjon az életéből. Ha az Ikrek úgy döntenek, hogy valakit boldoggá tesznek, akkor semmi nem fogja megmenteni ezt az embert! Soha nem fogja senki megtudni, hogy mi van az Ikrek lelkében, ha ők maguk nem akarják felfedni. De ha megbízik benned, akkor jó, ha tudod: nekik te most az egyik legközelebbi barátjuk vagy!

Ikreket csak szeretettel lehet meglepni

Igazi, őszinte szeretettel, megtévesztés és árulás nélküli szeretettel. Minden mást az Ikrek már láttak. Az Ikrek nem szeretik másra tukmálni magukat. Amikor úgy érzik, hogy valaki nem úgy bánik velük, mint korábban, elkezdenek eltávolodni tőle. Az Ikrek nők szeretik a magabiztos férfiakat, az olyat, aki bátor, helyén van az esze és nem egy maroknyi vatta. Azok az Ikrek férfiak, akik döntenek, felelősséget vállalnak a döntésükért, gyorsan gondolkodnak, nem kételkednek, teremtenek és nem pusztítanak, gondolkodnak és vezetik a rábízottakat. Az Ikrek jegyben született nőket nem lehet átnevelni. A hullámokhoz hasonlóan beleütköznek az „igaz férfiba”, és megnyugodnak.

Nem ilyet kerestél? Nézz körül itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük