Urambátyámék beindultak a kórházért a semmi közepén – CÖF és CÖKA meg a molyrágta nyilatkozat

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány – ki hitte volna néhány hete – kéréssel fordult Karácsony Gergelyhez. A közlemény hangneme a Horthy-érát idézi, alaposan átjárták a molyok, és még mielőtt megsértődnének, csak jelzem, nem a nemzet szó használatával van a baj. Az azonban, hogy magukat Szellemi Honvédőnek nevezik, már több mint komikus – sértő!

CÖF-filé egészségesen

Karácsony Gergely főpolgármester úr részére
Tisztelt Főpolgármester Úr!

A CÖF-CÖKA és Szellemi Honvédőink továbbra is kitartóan segítik az ország polgárainak törekvéseit, ezzel tisztelve a népfelség elvét.

Álljunk meg itt egy szóra!

Kik azok, akikkel szemben meg kell védeni a hont és a népfenség elvét, csak nem azok, akikkel a NÉP országszerte jó pár helyen leváltotta az előző rezsim bábjait?

A Dél-budai Centrumkórház megépítéséért petícióval fordultunk a XI. kerületi Polgármester úr felé, a közzétett digitális támogató ívet több mint ötezren írták alá. Neves professzorok és orvos-szakmai vélemény támasztotta alá, hogy a kórház felépítése Magyarország polgárainak elengedhetetlen érdeke.

A „peticiózók” azt nem teszik persze közzé azok számára, akik nem tudnák, hogy a XI. kerület új DK-s polgármesteres az a Dr. László Imre, aki évekig vezette a főváros és az ország legmodernebb egészségügyi intézményét, a budapesti Honvéd Kórházat.

Tisztelt Főpolgármester Úr!
A tervekben megfogalmazott, a kormány által finanszírozásra ajánlott egészségügyet szolgáló építmény felépítésének elutasítása nem lehet az Ön eltökélt feladata.
Kampányában megerősítette, hogy Budapest mindenkié. Az egészségügy fejlesztése, a betegek ellátásának optimálisabbá tétele is mindenki közös érdeke. Ezt igazolja, hogy petíciónkat most már több mint kilencezren támogatják.

A fejlesztésre rossz irányba elköltött pénz ablakon kidobott pénz, és ezt látszanak alátámasztani azok, akik a jelölt helyen, a semmi közepén megépítendő, út- és infrastruktúra nélküli böhöm kórház helyett valami mást, esetleg a meglévők fejlesztését ajánlják. 

Úgy gondoljuk, hogy az Ön politikai jövőjét nem a kimondott nemek fogják meghatározni. Erőt mutatni csak a polgárok többségi véleményével alátámasztott igenekkel lehet.
A Centrumkórház megépítésére a magyar emberek sokaságának igenlő akarata a válasz.
Az alkotáshoz és a gyarapításhoz, kampányígéreteinek betartásához kívánunk jó egészséget és állhatatos munkát.

Az utolsó bekezdés kioktató hangneméhez nincs mit hozzáfűzni.

Budapest, 2019. november 26.
Üdvözlettel:
CÖF-CÖKA vezetősége

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

2 hozzászólás

 • 2019.11.27 - 18:26
  Közvetlen hivatkozás

  Van kis fővárosunkban néhány nem működő (egy részüket ez a kormány záratta be – pl.:Károlyi, Újpest – nem Gyurcsány) vagy lerobban intézmény. Ezeket is lehetne átépíteni, nem kell mindent lebetonozni, ahol eddig zöld volt.

  Válasz
  • 2019.11.28 - 05:31
   Közvetlen hivatkozás

   A többségre hivatkozik az ötezer aláírással, amikor csak Bp kétmilliós város, és a parlamentben is elsöprik az összes ellenzéki kezdeményezést, pedig ők képviselik a többséget. Aranyos gyerekek ezek a vén fiatal demokraták. Milyen alázatosan-sunyin tudnak hivatkozni minden olyan demokratikus elvre, amit a fidesz nap mint nap felrúg.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük