A Honfoglalás 2000 Egyesület egycsapásra megoldja Csányi Sándornak és Orbán Viktornak írt levelében az “üres stadion” szindrómát. A csoport nem előszór áll elő eget rengető felhívással, ők voltak azok, akik Nobel-békedíjat javasoltak Putyinnak, akitől azt kérték, hogy szólaljon fel a budapesti olimpiáért és mentse meg az európai civilizációt.


Az aktuális ötlet…..

Közleményt adott ki a Szilvásy György (aki csak névrokona a korábbi miniszternek) vezette Honfoglalás 2000 Egyesület, amiben megoldást találtak a kongó focistadionok benépesítésére:

“A civil szervezet e-mail üzenetben javasolja Csányi Sándor MLSZ elnök Úrnak, hogy

az őszi idénytől engedjék be ingyen a nézőket a stadionokba.

A egyesületek elmaradt bevételét az MLSZ pótolja a mérkőzések átlag nézőszámának megállapítása után, a szövetség reklám és TV bevételeiből. Még van idő a bajnokság rajtjáig, készítsenek tervet a végrehajtásra.

Tömött lelátók és lelkes közönsége előtt egészen más játszani, mint kongó stadionokban. Az utóbbi idők sikerei szárnyat adtak a válogatottnak, és lelkesítették a szurkolókat, a fiatalok pedig kedvet kapnak, hogy sportoljanak.

A magyar foci ismét világhírű lehet!

A Honfoglalás 2000 Egyesület e-mail levélben kéri a miniszterelnök Urat:

támogassa javaslatunkat, hasson oda, hogy a sportszerető emberek sokasága a stadionokban szurkolhasson kedvenc csapatának.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!”

Ha csak így nem!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét