BanánköztársaságKiemelt hírek

Üvegtigris ország, avagy Rogán vagyonnyilatkozata

rogan-taska

Rogán Antal 809 milliós takarékbetétet vallott be az idei vagyonnyilatkozatában. Az Orbán kormány vezette be, hogy a képviselők díjazása a mindenkori bruttó átlagbér háromszorosa legyen.

Mennyim az annyi?

Ez 2019-ben 989,7 ezer forintot tett ki. Parlamenti bizottsági tagság, elnökség esetén ez növekszik 1,2-1,7-szeres szorzóval. Legyen tehát mondjuk 1,5 millió havonta. Meg persze van lakhatási támogatás stb. Ezzel legyen havi 2 millió ft a képviselői jövedelem.

Perzse jönnek a magyarázatok ingatlan eladásról, feltalálói díjról stb. De már nem érdekelnek régen. Számoljunk egy kicsit. Rogán 48 éves. Ha születésétől fogva minden hónapban keresett pénzt már pelenkásként is, akkor havi 2 millióval számolva 404 hónapig kellett volna dolgoznia, hogy ezt a pénzt megszerezze.

Nincs kétségem

Lesznek papírok, számlák, bankhitelek, ingatlan szerződések, amivel lefedik az összeget és meg lesz magyarázva. De ki az a barom állat, aki ezt elhiszi. Csak a Fidesz rajongó agyhalott.

Szerintem viszont az történt, hogy a Tóni válik Cilikétől. Az asszony sokat tud, és nem hagyta magát megrövidíteni. Egy válásnál mozognak az ügyvédek, a válófélben levő feleség pedig nem tréfadolog! Ezt tudja mindenki, aki látott már ilyet. Ha bíróságra kerül a vagyonmegosztási ügy, ott vizsgálni kell a vagyon eredetét is vita esetén. Ezt pedig nagyon nem akarta a mi Tónink, mert periratokba került volna a pénzek származása. Szerintem parancs is jött a Főmérnöktől:- Tóni kussolj és egyezz meg, mert ha kiborul a bili, akkor a csapatnak ártasz! Azért pedig halál jár! Te leszel a MOL elnöke, vagy valami más, aztán visszafolyatjuk hozzád a pénzt, milliárdos leszel örökre! Nem kell aggódnod, jó elvtársunk vagy te nekünk!

Aztán sürgölődtek az ügyvédek, adószakemberek, bankok és megoldódott a probléma. Már csak alá kellett kanyarítani a képviselői vagyonbevallásban azt a szép összeget.

Az ország pedig megint pofán lett röhögve

Leginkább a sok agyalágyult Fidesz fan, aki ugyanekkor Bayer hívó szavára habzó szájjal tüntetett Niedermüller Péter ellen, mert a DK-s Gyurcsánnyal ki akarja írtani a keresztényeket, és azt szeretné, hogy mindenki a Prideon ugráljon pucéran! A hibbant ezzel foglalkozik ahelyett, hogy felfogná, nyilvánosan kilopják a szemét is!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Az Üvegtigris örök mondatai:
-”Itt mindenki hülye?!
-Itt? Mindenki!”

About Author

Szólj hozzá!