Üvöltött, majd ütött a “luxusmercis”, a mozgáskorlátozott összerogyott

Herényi Károly egykori MDF alelnök közösségi oldalán találtuk az alábbi elborzasztó hír. Az eset Balatonföldváron történt.

Megöllek!!!!

A szántódi Spar bejáratánál fizikai inzultus érte Simon Jóska barátunkat. Leütötték. Jóska mozgásában erősen korlátozott. Az elkövető nem migráns, nem cigány, hanem egy harmincöt év körüli derék magyar honfitársunk volt, aki a mozgássérült parkolóba várakozott fekete Mercédesével.

A mellette parkoló Jóska barátunk udvariasan megkérdezte, van-e az ott parkolásra jogosító kártyája, és ha van, miért nem helyezi ki? A válasz az volt, több is van, és ha akarja kihelyezi. Erre a válaszra Jóska- egykori polgárőrhöz méltóan- mobiljával lefotózta a luxustautót. A boltból kisiető asszony megfenyegette Jóskát, ne fotózza az autójukat, mert ő ügyvéd.

Erre az elkövető kiugrott az autóból, és „megöllek” üvöltéssel leütötte Jóskát, aztán az autóba pattanva sietve távoztak. Jóskát a járókelők segítették talpra, akik rendőrt hívtak, ők pedig a mentőket. Jóskát Siófokra szállították, ahonnan alapos vizsgálat után kiengedték, de az eredményeket a jövő héten adják ki. Külön köszönet az ismeretlen segítőknek.

Sajnos a kormányzati gyűlöletkampányok hatására országosan terjed az erőszak

A tegnapi eset mutatja, hogy a verbális erőszak hogyan alakul fizikai erőszakká. Ráadásul kezd kialakulni nálunk egy olyan luxusautókkal furikázó újgazdag réteg, amelyik tagjai úgy gondolják nekik mindent lehet és mindent szabad.  E csoport egyik előfutára az a Fideszes Habony Árpád, aki néhány éve Budapesten a Szilágyi Erzsébet fasorban egy nyugdíjas házaspárt ütött le, amiért jogosan két és fél év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Remélem, a tegnapi szántódi elkövető sem ússza meg kevesebbel.

Ilyen időket élnénk?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük