Hű de jó itt élni! Van nekünk egy rakat stadionunk. Van egy Várba költözni akaró gecink. Épül egy atomreaktor. Orosz hitel.


Lesz egy sehonnan sehova vezető vasút. Kínai hitel. Építünk kórházat Vietnámnak. Adunk egy iskolát Nigériának. Eladtunk egy baltás gyilkost, az már nem itt rontja a levegőt. Átadtuk többször a Várkert bazárt, az mégiscsak összeomlik. Tök jó metrózni, ha az éppen nem robban le, rohad szét, fakockásodik.

Lassan elkezdjük a letelepedési kötvényt visszafizetni, de legalább Rogán és Habony gennyesre kereste vele magát. Tele van az ország nagy szar kék plakátokkal, a tövükben közmunkások halnak éhen. Jelenleg meg is fagynak, de nem lesz mindig hideg. Építünk sportcsarnokot minden faluba, falu mellé, falu helyett, mindegy, csak Mészáros Lőrinc nyerje el a közbeszerzést. Lesz birkózó csarnokunk, csak mert olyan szép ember a szövetség elnöke, meg van neki alapítványa is. Korcsolya nemzet leszünk, hát előre építünk egy palotát hozzá.

A földek agrártámogatást teremnek az állam által kiválasztott nyerteseknek. A trafikokba nem léphet be a multi, a haveroknak lett szétosztva. A hazát szolgáló, a melóba megrokkant járadékos lett. A szegénység meg lett szüntetve, nem is beszélünk róla.

Minden szép, és világszínvonalú, de egy vénembertől még be vagyunk sz@rva, remegünk. Még jó, hogy van egy Orbán Viktorunk aki megvéd tőle, áldassék a lába nyoma a betonban miután belekötött.

Mi van még?

Egy mindent ellenőrizni akaró kormány, egy elmebeteg jegybank elnök, egy saját lábon álló család.

És ezen kívül?

Egy felszámolt demokrácia, egy kilátástalan jövő annak aki nem fogadja el ezt a rengeteg szépséget, élő internet kapcsolat a külföldön dolgozó családdal, kedvezményes áfa mellett.

Jogállam?

Igazság?

Tisztesség?

Egyenlő esélyek?

Független igazságszolgáltatás?

Nekünk Polt Péterünk van, Lázár Jánosunk, hitetlen kereszténydemokratáink, Dömötör Csabánk, Tuzson Bencénk, meg a többi gátlástalan senkiházink.

Van még sok minden amiért érdemes itt élni.

Ezt a földet úgy hívják, Tündérország, és Bayerek, Bencsikek, Huthok, Echok, közmédiák, megyei újságok ontják a gyűlöletet, zárják el a valóságot.

Tele van az ország közpénzzel, a hatalom alig győzi elkölteni. Jobbára magára, helikopterre, kisvasútra, kastélyra, toronyórára aranylánccal.

Ezekért tényleg érdemes itt élni.

Ezekért tényleg érdemes itt élni?

Ezek miatt tényleg érdemes így élni?

Ezeknek muszáj itt élni?


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Orbánéknak a történelem szemétdombján van a helye annak is a legalján. Oda fognak kerülni hiába rúgkapálnak kétségbeesésükben.

  2. Tudod mi a furcsa az egesz vilagon, Bandita? Kizarolag azok a csoportok szavaznak az oket teljesen kifoszto es legyilkolo retkekre, akik tenylegesen ki is vannak szolgatatva nekik. A hulye, kreten, debil, tanulatlan retek sopredek. Hat dogoljenek csak meg szepen sorban, ezt kivanom, es ebben a legjobb nalunk az orban cigany: ugy, ahogy o irtja ezeket a szennyeket, nem csinalja senki 🙂
    Ez a vilagtrend, tul reg volt mar a II. Vilaghaboru, ugy latszik.
    De ezek a sajat sopredek szavazoikkal egyutt jonnek-mennek, a magamfajta katasztrofaturista patriota meg ugyis helyben marad, amig teheti, rajtunk fordul ujra-es-ujra a tortenelem. A tengelyet mi adjuk, akik meg itt vagyunk es rohogve pofanszarjuk a kocsog orbant meg a kivakart paraszt tolvaj rezsimjet 🙂
    1000 eve es tovabb! 🙂
    … de ha mi elmegyunk, akkor tenyleg vege a mokanak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét