Üzenet a titkosszolgálatnak: Röszke jól sikerült!

“Na mit szólsz milyen jól összehoztuk ezt a migráns betörést? Egy hónapig dolgoztunk rajta, de megérte. Már nagyon ült a dolog, hát egy kicsit meg kellett mozgatni az eseményeket, ha érted mire gondolok.

Iszunk még egyet?

Akkor elmondom hogy is hoztuk össze ezt az egészet! Pár srácot átküldtünk a határon a szerbekhez, nekik kellett a menekültek közé vegyülni mint azokat segítők. Jó mi?

Na amikor már ott voltak köztük egy ideje már nem volt nehéz fellázítani a menekülteket. Mert ezek a szerencsétlenek már nagyon ki voltak éhezve, fáztak, piszokul el voltak fáradva, meg rohadtul el voltak keseredve. Mind a németekhez akart menni, de ez nem annyira lényeges. Kis kaja, némi pénz, magabiztos fellépés, és ezek a bajba jutottak máris a markukban voltak a srácoknak.

Hogy mire kellett őket felhasználni?

Hát a határ átlépésére! Ez nem is volt olyan nehéz, mikor előadták a srácok hogy ők mennyire ismerik a határt. Előzőleg kis csoportokban elmentek az átkelő környékére, és ott megmutatták nekik azt nem őrzi senki bizonyos időszakban. Hallod! Egy perc alatt lettek vagy százan, és egyből indulni akartak!

Na kérj még egy kört, utána folytatom

Szóval itt majdnem elromlott az egész, mert a határnál még nem volt kész minden a nagy lebukáshoz. Mert az nagyon fontos volt, hogy csak akkor történjenek a dolgok amikor mi akarjuk. Ne röhögj, még a saját rendőreink sem tudhattak róla, mert biztos eljárt volna valamelyiknek a pofája, és akkor jól lebukunk.

Láttad a felvételt?

Figyelted az első egyből tudta hova kell menni a kerítésnél? Ugye milyen véletlen hogy az a kerítés oszlop pont laza volt? Mutassam meg a flexet amivel előtte ezt csinálták? Mert a kamera akkor pont nem arra nézett mikor az meglazult. Ne vigyorogj, van ilyen véletlen.

Szóval mikor kész volt minden, csak arra kellett figyelni passzoljon az egész itt is, meg ott is. Ez csak egy telefonon múlik a mai világban. Onnan is, meg innen is, és nem kell tudnia senkinek semmit. A srácok felszívódtak, a menekültek jöttek és mentek, a felvétel sikerült, a többi meg már történelem. Nem is gondolnád milyen egyszerű volt az egész! Na akkor egészségedre, nekem most el kell tűnni egy időre. Majd csörgök.”

4 hozzászólás

 • Avatar
  2020.01.28 - 18:45
  Közvetlen hivatkozás

  Megnéztem a videót. Az első gondolatom pontosan az volt, hogy ugyanolyan provokáció, mint a 2006-os székház ostroma. Az arcokon fehér maszk, lábukon bakancs. Jó pénzért a keretlegények bármire kaphatók, mint anno. Szóval ezek nem migránsok voltak, az biztos. Bármit vartyognak a maffiavezérek.

  Válasz
 • Avatar
  2020.01.28 - 22:08
  Közvetlen hivatkozás

  Ezt minden épeszű látja, gyenge produkció! De sokan megeszik, nekik ez a fő. Ha egyszer a fidesz-hívők megértik, mennyire hülyére vette őket orbán, …hááát, nem tudom. Talán ők lesznek a legdühösebbek! Nem lennék a helyükben.

  Válasz
 • Avatar
  2020.01.29 - 12:15
  Közvetlen hivatkozás

  Nem találgatni kell, csak át kell menni a szerb határon, és kicsit nézelődni. Nem is kell sokat várni arra, hogy meglássa az ember mi a valóság és mi nem. Szerbiába beengedik a migránsokat, sőt el is viszik őket a magyar határ közelébe. De Szerbiába nem akarnak maradni, így érthető, hogy meg próbálnak tovább jutni. Nem a meleg szobából kell véleményt mondani, hanem átmenni a határon, és személyesen meggyőződni arról vajon mi is történik. Még csak egy gondolat. Ami pl Francia országban történik, azt is a Fidesz játssza el?

  Válasz
 • Avatar
  2020.01.29 - 14:32
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Nahát ! Az én nevem ha akarod kikeresheted, mert meg kell adnom. De nefélj semmi olyat nem mondok amiért mostanába börtön ját! Késöbb lehet. Szóval ami Francia országban történik, az az ö tortájuk, ami itt történik az a mienk, és az pedig nem francia saláta. Próbálj úgy itélni hogy csak arra koncentrálj ami röl szó van. Mellesleg a Francia tortája azértmás, mert a habját az ö történelmük szinesitette Colonial szinü, algir szomália tunézia. A mienk is három szinü de nekünk csak ehhez van közünk. A FIDESZ nek is !

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük