Sorting by

×

Varga Zoltán: üzenet Rákay Kálmánnak a diliházból: drága Kálmán, édes komám! Megleptél!

Pedig, mikor kiderült, hogy Győzike és Pataki Attila szellemi honvédek után sorjáztok, azt hittem, mindent láttam. Ezt az akadémiai szintet, intelligenciát, úrias eleganciát már nem tudjátok fokozni. Tudtátok! Nyugi-nyugi Kálmán cimbora, nincs vele különösebb bajom, nektek ez jutott. Gondoltam, ez már a gödör alja, de kiderült tévedtem.

Van még tartalék, bőven van lejjebb a szellemi honvédelemben, ha már téged kérnek gazdáid, hogy írj valamit

Rólam. Ez nagyjából az a kategória, mikor Kósa Lajosnak beszélni kell(ene). Kálmán! Hát mi a pikli van itt? Elfogytak az írástudók? Tényleg ti maradtatok az illiberális „csodafegyver”? Lajossal? Hinnye, de szép!
Írod, hogy kiszabadultam a diliházból. Sajnos tévedsz. Zártosztály ez barátom a javából, ahol tízmillióan szenvedünk egy hibbant nemzetvezető-imitátor dilijétől meg hasonszőrű lakájaitól. Tőletek barátom, már vagy tizenkét éve.

Bolond a helyzet, de ezt te is tudod

Mi más is lenne, ahol te meg Kósa Lajos vagytok az utolsó kis cintárnyéros, akiknek bizony őrülten kell verniük a kis szerszámukat, hogy felfigyeljenek rájuk abban a zenekarban, ahol a Kedves Vezető lehet a karmester. Kicsit sajnállak is érte.

Áruld már el nekem és az elképedt publikumnak, hogy tényleg nektek kell(ene) megvédeni Putyin „hasznos idiótáját”, az éppen helikoptereset-tábornokosat játszó Kedves Vezetődet?

Tőlem?

Jó, jó! Tudom én, hogy rég nincs már a karmelitában spiritusz, muníció, agy, már vagy tíz éve, de tényleg csak ti maradtatok? Hát rajta komám, kapjátok össze magatokat, de mielőtt nekiveselkednétek, simogasd meg a luxusmercid kormányát meg a várbeli ingyenkéród kilincsét, mert a te sztorid, a te és a többi gazember haverod története nagyon a végéhez közeledik. 😉

Sokszor csókol vz.
Utóirat: Én is szeretlek Kálmiiii”

Háttér

Hogy pontosan értsük Varga Zoltán pikírt üzenetét, érdemes beleolvasni Rákay bejegyzésébe:

“…Jól van, “hülyezolibácsi”, jól van! Nem marad el a jutalomfalat Feri csávókádtól….”

Kapcsolódó

 

Varga Zoltán: üzenet Rákay Kálmánnak a diliházból: drága Kálmán, édes komám! Megleptél!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Varga Zoltán: üzenet Rákay Kálmánnak a diliházból: drága Kálmán, édes komám! Megleptél!

  • 2022.03.21 - 17:24
    Közvetlen hivatkozás

    Ez a rákainak nevezett szarcsimbók, aki kálmánból átvedlett philippé, az a nyáladzó csicska kategória, aki minimum több száz milliót kapott (orbánt dicsöítő könyvre, neki átjátszott közvagyont képező villa felujítására, hazugságok, rágalmak terjesztésére a szánalmas blogján, stb) Ezt mind a becsületesen dolgozó kifosztott emberek adóiból! Csak úgy! A törpe diktátornál ez így megy! Testileg-lelkileg nyamvadt hitvány férfiatlan f@szkalap! Varga Zoli, óriási az amit írtál, sajnos még egy kis ideig okádunk tőlük de azután jöhet a pezsgő!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.