Lóvé a zsebben, a nagy demokrácia meg ki a [email protected] érdekel. Ugye erről szól nálad az egész, a többi csak könnyű nyári szellő a magad által felállított erkölcsi mércéhez képest.

Mert meg lettél mérve a cselekedeteiddel,

és elmehetsz te a nagy büdös francba a sütizabáló szokásaiddal együtt a Közgépes éjszakában leszálló nap utolsó sugarának fényében, mikor csontig benyalsz Orbán Viktor hátsójába, ahova beszorult az a gyáva fejed.

- Hirdetés -

Magyar Nemzet, Hír tv, Apeh, jó magyar föld ezer hektár számra, Közgép, meg a többi. Mi kellett volna még? Milliárdok mentek a zsebedbe az adófizetőktől, és neked jogodban állt hülyének lenni, hogy egy hozzád hasonló szarházit idézzek. Tetted ezt akkor teli szájjal nevetve, mikor a kormány szekerét tolva tömted a zsebed a magyar emberek verejtékével összerakott adóforintokból. Akkor nem számított semmi, és senki, te nyertél mindent ezerrel, és nyelted a milliárdokat a semmiért, vagy a túlárazott útépítésekért. Mert akkor Orbán a haverod volt, mostad a szennyesét, és tetted zsebre ezért a közpénzt minden gátlás nélkül.

Mennyi maradt nálad Lajos?

Tíz, ötven, száz milliárd? Nem elég az elég Lajos? Mennyi ment a Fidesznek? Száz, ezer milliárd? Viktor szerint az nem elég, vagy neked lettek erkölcsi gátlásaid? Nem akartál neki kastélyt venni? A vejének toronyórát közvilágítással? Hagyni akartál az országnak is a székházeladásból. Vagy bokáig [email protected] a gatyád eleget lett az egészből? Többnek érezted magad egy gázszerelőnél, és megsértődtél? Vagy talán nem is vagy akkora zseni, mint ahogy szeretnéd magad látni a tolató tükörben?

Akárhonnan nézzük Lajos, gyáva kis senki vagy,

akinek többet ér a pénz minden erkölcsnél, és aki első szóra lerakod a sütit a kezedből ha csak láttad a vihar első jelét még APEH elnök korodban, mikor törlöd a párt minden adósságát. Most pedig még a közpénzen hozzád került médiát is veszni hagyod a benne dolgozó emberekkel együtt, mert ők neked nem számítanak, pedig csak rád számítottak mikor nálad maradtak, hozzád jöttek a sajtó szabadság nevében. Amit előtte két lábbal tiportál, gyaláztál, de valami más lettél Orbán Viktor valódi arcának megmutatása után. Hogy tökös, bátor, fasza gyerek vagy, és nem félsz a harctól, és akkor ők most szabadon szólhatnak, elmondhatják a valóságot arról ami az országban folyik. Mert gecinek nevezted Orbán Viktort, és nálad jobban senki nem tudja valójában mekkora igazságot is mondtál ki róla. Utána viszont – tisztán látszik – elfutottál, veszni hagytál mindent, és mindenkit, csak nálad maradjon a meg nem érdemelt vagyon java része. Hogy ebbe most emberek mennek tönkre? Családok kerülnek veszélybe? Fejed a homokba, maradék vagyon megmentve, a többi meg lágy szellő az üveg alján.

Tudsz te most tükörbe nézni?

Persze hogy tudsz, velencei drága tükör mondja neked te vagy a legszebb, a legjobban cserben hagyó, a legtöbbet [email protected] hagyó, és a legtöbbet felmarkoló még ebben a helyzetben is.

MI lett volna Lajos, ha a nálad levő meg nem érdemelt pénzből még fenntartod a médiát, elmondod az igazságot, bemutatod Orbán valódi arcát? Nem a saját pénzed lett volna benne, azt az adófizetőktől közgépesítetted, nyerted Viktor jóvoltából pályázaton, mint manapság Lőrinc, a gázszerelő, aki analfabéta.

De te a könnyebb utat választottad,

hát boruljon rád a józan ész minden megvetése. Legyél Lajos boldog a magyar emberek munkájával szerzett jövedelem meg nem érdemelt fényűzése közepette, és rohadjon rád a strandpapucs szánkózás közben.

Nem a Hír TV, nem a Magyar Nemzet, nem az Index miatt fogsz te nagy ember lenni. Te Lajos minden milliárdod ellenére abba a kategóriába kerültél, ahol az ember a nyálát nem pocsékolja egy féregre, akit még eltaposni is csak azért kell, mert bátor, becsületes emberek kerültek miatta bajba, ameddig ő nyugodtan alussza meg nem érdemelt álmát egy ország felett, melyet jobbá tehetett volna.

Kapcsolódó:

Szabadfogás élőadás most!

Legfrissebb!!!! Kálmán Olgának kívül tágasabb

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét