Üzenném Vajnánénak: A vagány debreceni csajok motorral csapatnak! 82 évesen is!

Üzenném Vajnánénak, hogy csak a sutykó celebek repülőznek! A vagány debreceni csajok motorral csapatnak! 82 évesen is!

Csókolom Kati néni, két metál-pezsgő színű béemvével több lett, maradhat?…

Merthogy Kósa Lajos 82 éves, újdondász disznótelepes édes anyukájának cége lízingel egy 1600 ccm-es BMW motort. Ja! Meg még két hibrid BMW 530e autót is, ha már ott járt…

A jószágot kifejezetten az Arnold Schwarzenegger típusú izomállatoknak ajánlják, mivel 350 kg, 166 lóerő, és úgy gyorsul, mint egy rakéta! Az sem baj, ha pénz is van az izmok mellé, mert például a tükör hozzá, ha Kati néni véletlenül elnézné az ólajtót a malacokhoz menet, az 52000 forint. Ha nagyobb csomagtartót akar, kötőtűknek, ilyesminek, vagy a tápot azzal szállítani, az pont 635000 forint.

Meg valahol a kredenc aljában,

portörléskor talált még 45 millió forintot is, hm… ezt kiírom, nem tudom, maguk hogy vannak vele, de én nemhogy ennyi pénzt, de ennyi nullát sem láttam még, szóval talált 45 000 000 forintot, (de én mérnem tanálok semmit? Mérnem??) mert ezt a pénzt meg csak úgy, bent hagyta a cégbe. Gondolom azért, boldoguljanak a disznók is!

Az meg biztos csak tiszta véletlen lehet, hogy a Lali, az most pont olyan motorral jár, mint a mama.
Én például egyszer majdnem olyan fűnyírót vettem, mint apámék. Majdnem! Oszt?

De azért milyen vagány!

Kati néni, a maga 48 kilójával, ahogy a piacra menet a 350 kilós vadállattal rádől a Kandia – Kossuth utcai kereszteződésre százzal, füstölgő gumikkal, üvöltő motorhang mellett! A térde már az aszfaltot rajzolja! Na! Megvan? Hűbazmeg! Még a hátam is répákázik bele!

Most érzem! Jó debreceninek lenni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük